Skip to main content

PRESA DE AZI. ProSport, cu Sandra Izbaşa pe copertă: Ne vei lipsi!

 

captura porsport

ProSport îi închină coperta de astăzi Snadrei Izbaşa, care se retrage din gimnastică după încheierea Campionatului Mondial de Gimnastică. Gazeta Sporturilor merge pe subiectul Steaua, aducându-l în atenţie pe „Sebi, Copilul Minune”, cel care a arbitrat meciul Vaslui - Steaua.

Paginademedia.ro prezintă în continuare primele pagini ale ziarelor de astăzi.

  • ProSport, declaraţie pentru Sandra Izbaşa: O să ne lipseşti! Publicaţia îi dedică gimnastei prima pagină de astăzi cu ocazia retragerii sale. Sandra Izbaşa se retrage cu două titluri olimpice şi şapte europene.
  • Gazeta Sporturilor îl pune pe copertă pe arbitrul craiovean „Sebi, Copilul Minune”, pus într-o fotografie alături de Mihai Stoica şi Laurenţiu Reghecampf. „Cu arbitrul craiovean la centru, Steaua n-a pierdut decât o dată în ultimele 16 partide: 0-1 cu Urziceni, pe când la Unirea activa MM Stoica”.
  • EVZ publică o anchetă despre falşii eroi ai Revoluţiei: Fabrica de certificate false pentru revoluţionari încă funcţionează. Potrivit publicaţiei, numai în ultimii nouă ani, România a fost prejudiciată de 256 de milioane de euro.
  • Adevărul pune pe copertă cutremurul de duminică dimineaţa: Seisimul de ieri, deşi mic, aduce cu cel din `77, a spus Mircea Radulian, directorul institutului pentru Fizica Pământului.

Vedeţi cu arată primele pagini ale ziarelor, în secţiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus