Skip to main content

1 DECEMBRIE. Europa FM, emisiune de la Madrid, cu Monica Anghel, Vlad Petreanu şi George Zafiu

 

Monica Anghel, Vald Petreanu si George ZafiuMonica Anghel va cânta imnul României, acapella, în direct la radio, din mijlocul comunității românești din Spania, acolo unde Europa FM pregătește o emisiune specială, de 1 Decembrie, potrivit unui comunicat de presă al postului de radio.

Publicitate

Mâine, între orele 13:00 și 17:00, Europa FM va avea o emisiune specială de la Madrid, cu Monica Anghel, Vlad Petreanu și George Zafiu.

Pe parcursulor celor 4 ore de emisie specială, cei trei matinali Europa FM vor aduce în prim plan poveștile de viață ale românilor de peste hotare.

Despre programul special de la Europa FM

Între orele 13:00 și 17:00 (12:00 – 16:00 ora Spaniei), Monica Anghel, Vlad Petreanu și George Zafiu vor emite live, de la restaurantul „Acasă” din Madrid, deținut de o familie de români.

Monica Anghel va arbitra un concurs de făcut mămăligă la care le provoacă și pe solistele de muzică populară Mioara Velicu și Nineta Popa, invitate în emisiunea de la Madrid.

Timp de 4 ore, cei trei matinali de la Europa FM vor aduce în prim plan poveștile românilor aflați departe de casă. Peste 40 de români, plecați din țară de ani buni - vor fi alături de Monica, Vlad și George ca să-și împărtășească poveștile de viață cu ascultătorii Europa FM, de Ziua Națională a României.

Vlad Petreanu va realiza seria de interviuri din mijlocul comunității românești de la Madrid:

„Ascultătorii noștri vor cunoaște români care au reușit departe de țară, dar vor afla și ce sacrificii au făcut aceștia. Vom încerca să facem o radiografie a comunității românești din Spania, cu bune și cu rele. Vom afla ce speranțe și realizări au românii plecați în lumea largă, dar și cu ce greutăți se confruntă”.

Emisiune din capitala Spaniei şi pe 2 decembrie

Vedetele Europa FM au pregătit o emisiune specială și în data de 2 decembrie. În premieră, matinalul „Deșteptarea” va fi realizat de la Madrid, din studioul Radio Românul și se va auzi simultan în România și în Madrid și zona Guadalajara.

Alături de Monica Anghel, Vlad Petreanu și George Zafiu vor fi cei doi realizatori ai emisiunii matinal „Dimineți pe românește” ai postului de radio local.

Europa FM face parte din trustul Lagardère Active Radio International, alături de Radio 21, Smart FM şi Vibe FM. Anul acesta, în data de 26 mai, radioul a sărbătorit 13 ani de existenţă.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • ce-mi plac mie astia care sarbatoresc din alta tara ziua nationala desi in restul anului locuiesc in ea. e ca si cum copilul e acasa si e ziua lui dar tu il sarbatoresti plecand de acasa! :(

Trimite un comentariu