Skip to main content

1 DECEMBRIE, la Pro TV. De trei ori Măruţă, un talent-show cu vedetele Pro şi Vocea României, live

 

Vedetele Pro de 1 decembriePro TV sărbătoreşte pe 1 Decembrie, de Ziua Naţională a României, 18 ani de la prima emisie (1995).

Publicitate

Producţia aniversară "ProTV e al tău", prezentată de Smiley şi Pavel Bartoş, trei ediţii "La Măruţă", ediţiile speciale ale Ştirilor ProTV, care se vor desfăşura sub sloganul "Eu fac România" şi un episod eveniment din serialul românesc La Bloc, sunt doar câteva din programele pregătite de post cu această ocazie.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, programele Pro TV, de 1 Decembrie.

Campania: "Eu fac România"

"Anul acesta, de 1 Decembrie, corespondenţii Ştirilor ProTV vor aduce în lumina reflectoarelor tineri pentru care „Eu fac România” este deviza după care şi-au ghidat viaţa şi care au contribuit nu doar la definirea, ci şi la împlinirea unui autentic vis românesc", potrivit unui comunicat al ProTV. Alex Dima: „Vom vedea sportivi care ne fac mândri că suntem români, dar şi tineri care muncesc, au afaceri şi lucrează în România pentru România”. Paula Herlo a intrat în culisele vieţii lui Smiley. „El va vorbi pe 1 Decembrie despre curajul de a-ti urma visele”, a declarat Paula.

Echipa "La Bloc" se reuneşte pentru un episod special (16.00)

Echipa serialului românesc" La Bloc" se reuneşte după mai bine de 10 ani de zile de la primul "motor" pentru un episod special, de sărbătoare. Serialul a adunat, în şase ani, 524 de episoade (13 sezoane).

Măruţă are trei ediţii speciale duminică

Show-ul ”La Maruţă” sărbătoreşte ziua românilor, dar şi ziua ProTV cu nu mai putin de trei ediţii speciale: de la 10.00 – 11.00, apoi de la 14.15-15.00 şi, în fine, de la 18.00 – 19.00.

"Intai, pentru ca e anul Maria Tanase, Andra va canta chiar cu Maria Tanase, intr-un duet ce depaseste granitele timpului, un duet care, daca Maria Tanase ar mai fi trait, ar fi redefinit muzica la nivel international! Apoi, o trupa de actori face un show cu umbre, inspirat din cele mai frumoase povesti romanesti.  (...(...) Catalin Maruta lasa ca zestre campioanei Simona Halep cele mai autentice valori adunate de la cei mai romani dintre romani: asa se face ca aceasta va primi o serie de obiecte traditionale romanesti, din partea mai multor artisti populari, reprezentanti ai fiecarei zone georgrafice din Romania", potrivit unui comunicat al Pro TV.

În emisiune va fi prezentă şi cea mai flexibilă femeie din lume, Zlata, care va face un spectacol inspirat din zecele perfect al Nadiei Comăneci, de la Jocurile Olimpice din 1976.

"ProTV e al tău", o producţie dedicată majoratului (17.00 - 19.00), un fel de Românii au talent pentru vedetele Pro TV. 

Postul difuzează în intervalul 17.00-19.00 producţia aniversară “ProTV e al tău”, prezentata de Smiley şi Pavel Bartoş. Programul îşi propune să aducă vedetele într-o ipostază complet nouă.

"Ele vor trece în postura de concurenţi fiind atent comentate şi analizate de un juriu special, format exclusiv din tineri de 18 ani, vârsta pe care ProTV o aniversează duminică.

Fie ca vor dansa, vor gati sau vor canta , starurile ProTV isi vor etala in fata juriului si al publicului un talent pe care l-au tinut bine ascuns pana acum", se mai arată în comunicatul Pro TV.

Printre momentele pregătite:

  • Loredana, în bucătărie, împreună cu mama ei.
  • De la pupitrul juriului “Dansez pentru tine” direct in bucatarie. Elwira e hotarata sa arate ca nu este doar o super dansatoare, ci si o super gospodina (....).
  • Cei trei MasterChefi lasa bucataria pentru… scena. De 1 Decembrie acestia dau jos sortul si pun mana pe microfon pentru a impresiona juriul cu un preparat muzical de exceptie.
  • Mihai Petre şi Andi Moisescu au pregătit un duet. Juratii de la “Romanii au talent” trec in postura de concurenti. ( ....)
  • Baletul coordonat de Edi Stancu lasa dansul si se apuca de cantat.

Vocea României, prima ediţie live (20.30 - 00.30)

Dupa auditiile pe nevazute, etapa confruntarilor si cea a cantecului decisiv, Loredana, Smiley, Moga si Brenciu si-au format echipele de cate opt concurenti pe care ii vor arunca in lupta pentru marele titlu.

In prima editie live a Vocii Romaniei, fiecare antrenor va aduce in fata romanilor patru dintre cele opt voci din echipa sa. La finalul editiei, doar doi concurenti din fiecare echipa vor merge mai departe.

Filmul mut "Artistul", de la 00.30

De la 00:30, Pro Tv difuzeaza o capodopera a cinematografiei moderne, filmul mut “Artistul”, castigator a cinci premii Oscar si trei Globuri de Aur, cu Jean Dujardin si Berenice Bejo in rolurile principale.

“Artistul” este al doilea film mut rasplatit cu statueta aurie din toate timpurile, dupa “Wings”, filmul lansat in 1927. Mai mult, pelicula este cea mai premiata din istoria cinematografiei franceze.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • B0B B0B
    Sunt curios cati au stat sa vada filmul care incepe la ora 00.30, avand in vedere ca a doua zi este luni.
  • AnonimRo AnonimRo
    TOP 3 programe tv diverse Romanesti sunt :
    1) PRO TV
    2) PRIMA TV
    3) NATIONAL TV
  • mile mile
    acum nu prezentati audientele de vineri- finala dansez... a fost invinsa de x facor -chiar la targhetul pro -18-49
  • alex alex
    Tot de maine PROTV trece oficial la formatul 16:9
  • george george
    asa spune site-ul A1
  • Expertul F.C., Expertul F.C.,
    ProTV a programat filmul Filantropica de la ora 12:00.
  • danut danut
    un program de nota 10 din 100 de puncte.E un program doar pentru mascaricii care se uita,prostiti,la prost teve.LA MULTI ANI ROMANIA!!!La mult FALIMENT PROSTEVE!!!
  • villy villy
    Era programat initial si filmul romanesc Filantropica.
  • mile mile
    la o ora cand nu se uita nimeni
  • Lucian Lucian
    Felicitari PRO TV pentru difuzarea filmului "The Artist" :) La Multi Ani !
  • danam danam
    la multi ani, pro tv-ului! ne-a facut cel mai frumos cadou in 1995!
  • mile mile
    asemenea prostii de ziua nationala trebuie interzise - probabil maruta va invita pe bamboi, americano, celalat handicapat, manelisti,
  • Alex Alex
    chiar e super programul lor, ca in fiecare an voi savura o cafea cu fursecuri uitandu-ma la protv. la multi ani romania, la multi ani protv:)
  • Expertul F.C., Expertul F.C.,
    antenisti, poate invatati si voi cum se face! La multi ani, ProTV!
  • mihai mihai
    un program de nota 10! totul e interesant! pro tv e numai unul! unul si bun! la multi ani!

Trimite un comentariu

sus