Skip to main content

Bear Grylls, jurat într-o competiţie de supravieţuire. Premiul: 500.000 de dolari

 

Bear Grylls Scapa cu viataNoul program "Bear Grylls: Scapă cu viaţă!", difuzat din 18 noiembrie, de la ora 21.00, pe Discovery Channel, îl aduce în prim plan pe expertul în tehnici de supravieţuire în ipostaza de jurat în cadrul unei competiţii de aventură.

Publicitate

Competiţia de supravieţuire în condiţii extreme, în care vor intra 10 echipe, pune la bătaie un premiu de jumătate de milion de dolari.

Expediţia extremă condusă de Grylls, în peisajul Insulei de Sud a Noii Zeelande, îşi propune să testeze capacitatea de supravieţuire a participanţilor.

Ce trebuie să facă concurenţii pentru a câştiga premiul cel mare

  • Misiunea celor 10 echipe are trei obiective: concurenţii trebuie să supravieţuiască în sălbăticie, să călătorească în grup şi să evite să fie eliminaţi, căci, în fiecare săptămână, Bear va trimite acasă o nouă echipă.
  • Astfel, în final va rămâne una singură: echipa care, după părerea expertului, a dovedit că are curaj, iniţiativă şi tenacitate în încercarea de a „scăpa cu viaţă”, iar cei doi membri ai acestei echipe vor obţine marele premiu de 500.000 de dolari.
  • Traseul este foarte dificil, concurenţii trebuie să meargă prin desişuri, pe piscuri abrupte, prin râuri îngheţate şi crevase imense, epuizându-i fizic şi psihic.
  • Fiecare echipă are un obiectiv pentru fiecare segment al traseului, cum ar fi să facă rost de hrană, să facă focul, să construiască un adăpost sau să evite obstacolele. 
  • Pe traseu, Bear va urmări echipele, călătorind alături de ele. Elementele pe care le urmăreşte sunt spiritul de supravieţuire, inventivitatea şi tenacitatea de care ştie că are nevoie oricine încearcă să scape cu bine din sălbăticie. 
  • Dacă situaţia o impune, Bear va interveni personal, dar membrii echipelor sunt obligaţi să colaboreze tot timpul ca să învingă epuizarea, frigul şi dificultăţile întâlnite pe traseu. 

Bear Grylls: Scapă cu viaţă! este un program achiziţionat de Discovery Networks CEEMEA, realizat în co-producţie de Bear Grylls Ventures şi studioul multimedia al lui Ben Silverman, Electus. Grylls, Silverman, Chris Grant, Laura Caraccioli şi Doug McCallie sunt producători executivi.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gigi gigi
    Pare interesanta emisiunea...pacat ca la mie pe rcs nu am discovery

Trimite un comentariu

sus