Skip to main content

CAMPANIE. Europa FM îi provoacă pe români să facă fapte bune

 

Campanie Europa FMEuropa FM a lansat, astăzi, o campanie prin care vrea să-i inspire pe români să facă fapte bune. Timp de patru săptămâni, postul de radio îi invită pe ascultători să accepte provocarea faptelor bune în cadrul concursului „Românii inspiră români”.

Publicitate

„Românii inspiră români” face parte din campania de CSR „Nu ești singur pe lume”, pe care Europa FM a demarat-o în decembrie 2012.

Cum se desfăşoară campania - concurs?

"Românii care acceptă provocarea și intră pe www.europafm.ro vor avea ocazia de a participa la un concurs inedit: până pe 16 decembrie își vor putea alege o faptă bună, dintr-o listă de patru misiuni săptămânale, pe care să o îndeplinească. Participanții vor trebui apoi să încarce o poză care să arate că misiunea aleasă de ei a fost îndeplinită iar Europa FM îi va răsplăti cu sute de premii, prin tragere la sorți, pe cei care au acceptat provocarea faptelor bune", potrivit unui comunicat al Europa FM.

Romanii inspira romani Europa FM

Din 25 noiembrie, concursul „Românii inspiră români” va demara și pe pagina de Facebook Europa FM.

„Cred că această aplicație de fapte bune este o premieră pentru România! (...) Ce poate fi mai frumos decât să premiezi fapte bune!” a declarat George Zafiu, realizatorul emisiunii matinal „Deșteptarea” de la Europa FM, împreună cu Monica Anghel și Vlad Petreanu.

Conform aceleiaşi surse, "obiectivul campaniei „Românii inspiră Români” este de a declanșa o reacție în lanț de fapte bune, care să inspire tot mai mulți români".

Cei care vor să participe la concurs găsesc mai multe detalii pe site-ul Europa FM.

Aplicația de concurs de pe Facebook este dezvoltată de Ascend NetSolutions, companie parteneră Europa FM în acest proiect.

Despre campania "Nu ești singur pe lume"

„Românii inspiră români” face parte din campania de CSR „Nu ești singur pe lume”, pe care Europa FM a demarat-o în decembrie 2012.

În total, peste 20 de artiști și personalități susțin cauza acestei campanii. De altfel, ei s-au reunit pentru a cânta imnul campaniei, melodia „E soare și pe strada ta”.

Piesa este interpretată de Loredana, Connect-R, Andra, Smiley, Corina Chiriac, Paul Ciuci de la Compact, Cornel Ilie de la Vunk, Gabriel Cotabiță, Niculina Stoican, Corina, Puya, Alex Velea, Toni Șeicărescu de la Iris și de compozitorul piesei, Petru Călinescu.

http://www.youtube.com/watch?v=sEBdcmVkJvg

Împreună cu artiștii care interpretează imnul campaniei, în videoclip îi puteți vedea ca susținători ai campaniei umanitare Europa FM pe Alexandru Arșinel, Ivan Patzaichin, Camelia Potec, Anca Sigartău, Medeea Marinescu, Alexandra Ușurelu, Gabi Maga (Vunk), Bobby Stoica, Cove, Paula Chirilă și Cristina Cioran, alături de vedetele Europa FM, printre care Vlad Petreanu, Ciprian Dinu, Camelia Chenciu, Radu Constantinescu și Toader Păun.

Despre Europa FM

Europa FM face parte din trustul Lagardère Active Radio International, alături de Radio 21, Smart FM şi Vibe FM şi este primul post privat din România, cu acoperire naţională în FM. Anul acesta, în data de 26 mai, radioul a sărbătorit 13 ani de existenţă.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu