Skip to main content

EXCLUSIV. Cheloo, peste 500 de reclamaţii primite la CNA: „Instigă la violenţă verbală asupra comunităţii gay”

 

Cheloo

Publicitate

UPDATE. Numărul reclamaţiilor împotriva lui Cheloo, jurat la X Factor, a ajuns la 700.

Curg plângerile împotriva lui Cheloo, jurat la X Factor, după reacţiile acestuia la adresa unui concurent. Până la ora redactării acestui articol, peste 500 de reclamaţii au fost primite la CNA, la nici 48 de ore de la difuzarea emisiunii X Factor.

Reclamaţiile curg de la o oră la alta. Sunt 500 de reclamaţii şi continuă să curgă, a spus Laura Georgescu pentru paginademedia.ro. Reamintim că în ediţia X Factor de duminică, Cheloo i s-a adresat unui concurent, Paulo Lagana, care şi-a recunoscut orientarea sexuală, spunându-i „Ai cântat, eu dispreţuiesc tot ceea ce eşti, ce reprezinţi şi ţara asta te va trimite acasă cu siguranţă”.

Câteva fragmente din plângerile primite: 

  • „Felul în care Cheloo se adresează participantului este jignitor, defăimător şi umilitor la adresa lui, a sexualităţii, ţării de origine şi a modului în care el îşi exprimă sexualitatea (prin îmbrăcăminte), iar o cauză medicală (dioptriile) nu ar trebui luată în derâdere sau batjocorită şi în niciun caz pe un post naţional. prin comportamentul lui, instigă la violenţă verbală asupra comunităţii gay”.
  • „Vă solicit să sancţionaţi postul Antena 1 şi a domnului Cătălin Ştefan Ion (Cheloo) pentru incitare la ură pe considerente de orientare sexuală”.
  • „Difuzarea acestor declaraţii homofobe contravine art 40 din legea audiovizualului care interzice difuzarea de programe care conţin orice formă de incitare la ură, pe considerente de rasă, religie, naţionalitate, sex sau orientare sexuală”
  • „Sunt declaraţii homofobe, discriminatoare”
  •  „Aveţi verticalitate şi fiţi obiectivi”.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ruxandra Ruxandra
    Tu vii aici si comentezi pe aceasta pagina in legatura cu instigarea la ura? Tu care instigi la ura? Nu stiam ca in noua era ai dreptul sa aplici legea junglei. Eu stiam ca in tarile civilizate s au descoperit principiile. Si ptr cultura ta, principiile se aplica mereu, nu dupa cum iti convine. Daca consideri ca fiecare are dreptul la opinie atat timp cat este spus fara a jigni asta nu inseamna ca iti da dreptul sa raspunzi la rau cu rau (daca iti sunt jignite indirect parerile sa jignesti la randul tau persoana care le a expus). Daca vezi un mesaj deplasat ii explici frumos ca nu e bine, daca esti civilizat... Asa ca inainte sa faci pe desteptul, invata sa fii educat!
  • Libertatea de exprimare prost înţeleasă – Cheloo | Mădălin
    […] cei de la paginademedia.ro spun în acest articol că până în momentul scrierii articolului, 26 noiembrie ora 15:10, CNA a înregistrat un număr […]
  • Sil Sil
    Homosexualii simt repulsie fata de biserica fiindca biserica simte repulsie fata de ei.
  • francezul francezul
    daca as da ochi cu chelo...l as scuipa in bot...si as turna acid pe el..
  • francezul francezul
    ce de prosti...dar toti..nu doar cativa...
  • Miuta Miuta
    ...........corect andu..........!
  • Miuta Miuta
    Pt. angelin : iau nu "i-au"(in contextul tau), copilul si nu copilu', ceea ce..... si nu "cea ce"....
  • Miuta Miuta
    ............dar matale (eu) de unde le sti asa de bine.....?! hotoman ce esti.....!
  • danut danut
    mars ma!!! te crezi tare?Tu nu tot un username folosesti?
  • Oliver Oliver
    Bine punctat .... inteleg o asemenea aparitie la un concert nu o emisiune tv si daca canti ca Freddy Mercury sau Madonna. Altfel este doar circ iar televiziunile ar trebui amendate pentru ca promoveaza astfel de comportamente.
  • dac dac
    ce uşor e să vă ascundeti în spatele unui username, dezorientaţilor. vă promitem o viaţă
    grea ;)
  • Costy Costy
    :))))))) maria munteanu esti cazuta rau tata in cap :)))) "cheloo are dreptate astfel de comunitati gay nu fac decat sa distruga imaginea noastra in afara." care imagine? aia de tigani si hoti imputiti,aia de romani=hoti? dute in germania,olanda,italia si dupa mai lasa un coment pe aici cu ce intalnesti prin europa ca daca intri intr-un magazin si te aud aia vb limba romana incep sa te urmareasca tot timpul pe care il petreci acolo doar ptr ca ai vb in limba ta. sa fim realisti romania are o alta imagine in europa
  • Costy Costy
    Cine iti "instigat copii la alte nebunii" angelina? o persoana care nu ii este rusine sa se afiseze in fata oamenilor asa cum este si care nu se minte pe el insusi?.....sau cheloo care "instiga copii la alte nebunii"? si daca tu esti atat de inapoiata in cat sa asemenea bazaconii aici mai bine te-ai omora fata tatii ca degeaba traiesti.....Imi este rusine ca sunt roman.
  • Alina Alina
    Pentru ca se presupune ca majoritatea este heterosexuala, ar fi putin neobisnuit sa o si afirmi. Tocmai pentru ca se presupune, sint persoane care prefera sa clarifice acest aspect. Nu e vorba de "parada". In schimb, tu esti libera sa faci reclamatie pentru orice alte jigniri a adus tovarasul Cheloo altor persoane, daca consideri ca e nedrept.
  • Edward Edward
    In primul rand acest concurs este pe dos de la bun inceput...Lipsa de profesionalism.
    Ce cauta Cheloo in juriu?
    Ce calitati are Cheloo?
    Cheloo este un om cu o mentalitate fixa. Este problema lui pe cine uraste sau iubeste in privat dar sa vii la o emisiune in calitate de jurat si sa faci circ in halul acesta si pe deasupra sa mai fie si oameni care iti iau apararea prostiei mi se pare un comportament demn de tara noastra de cacat cu oameni de cacat in ea.
    Concursul nu este organizat cum trebuie. Juratii nu sunt alesi conform criteriilor adecvate altor tari civilizate care impun juratilor sa fie impartiali.

    Juratii ar trebui sa dea niste teste de cultura generala de clasa 8-a pentru a nu ne trezii cu un ANALfabet ca Cheloo in juriu jucandu-se cu cariera a atator contestanti si naruindu-le visele din cauza conceptiilor lui personale.

    Nu este vorba aici doar de discriminare la adresa "comunitatii gay", Cheloo nu are ce cauta in Juriu. El poate fi un simplu spectator si este prea mult pentru o audienta. Este incredibil de ce este capabila specia umana sa isi faca in relatiile cu ceilalti atunci cand li se acorda o pozitie superioara.

    Am un link pentru oamenii homofobi si pentru comunitatea gay sau pentru cine doreste sa isi dea seama cum ce inseamna sa fii discriminat in cazul in care ati avut sau nu de-a face cu astfel de probleme.

    Imaginati-va cum ar fi fost ca heterosexualitatea sa fi fost minoritatea iar majoritatea homosexuala iar voi sa fiti un copil tachinat de catre homosexuali pentru ca voi sunteti heterosexuali.
    http://www.youtube.com/watch?v=CnOJgDW0gPI

Trimite un comentariu

sus