Skip to main content

Marius Mitran, de astăzi directorul de imagine al Ligii Profesioniste de Fotbal

 

marius mitran

LPF vrea o imagine mai bună. Jurnalistul Marius Mitran, fost realizator al emisiunii Re:play la TVR 1, este începând de astăzi directorul de imagine al Ligii Profesioniste de Fotbal.

„Astăzi am primit propunerea şi tot astăzi am acceptat-o”, a spus Mitran pentru paginademedia.ro. „Am avut o discuţie mai lungă cu conducerea LPF şi sunt foarte multe lucruri de făcut. Este vorba şi de schimbarea imaginii pe care Liga a avut-o în ultima perioadă”, a mai spus Marius Mitran.

Întrebat dacă va continua şi cu proiectele jurnalistice, Mitran a declarat că este foarte posibil, însă în acest moment se va dedica acestui proiect. El are în prezent Studio X, la Sport Total FM, o emisiune de istorie a fotbalului. Mitran a realizat Re:play, la TVR 1, alături de Marian Olaianos, însă producţia a fost scoasă în acest an din grila televiziunii publice.

Numirea lui Mitran vine în contextul schimbării conducerii LPF. Noul şef al instituţiei a fost ales Gino Iorgulescu, în locul lui Mitică Dragomir.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • adi adi
    ce cauta godacul asta acolo? Un carcter infect, cel mai mar bagator d strambe car a existat pe lumea asta, daca :-)il iei pe Mitran, car se vra un Ion Creanga al prsei sportive, ti l_ai bagat pe necuratul in casa. Infect personaj, pe nd a fost a dezbinat si a last mormanul d gunoi in urma lui.
  • geo geo
    Trebuie sa ai ba in spate o echipa buna in Marketing...specialisti....altfel este ziarist
  • Dana Dana
    Director de imagine?????
    Adica o sa puna lumina in cladire la Liga, poate! :))))
    Pt jobul asta trebuie sa fii specialist in PR si Marketing, nu jurnalist bun.
  • Liviu Iordache Liviu Iordache
    Vine cite unul, schimba tot, de suprafata, dar totul se va incheia in vara, cind in veci-vecilor Iorgulescu nu va putea ajunge la drepturile tv de pina acum. Plus ca in toamna incepe si dragutul de proces si se duce si Ponta in bejenie! O rusine, fotbal condus de Sportul studentesc, arhetipul falimentului si al trintirilor de meciuri de catre jucatori, in frunte cu cuplul Mircea Sandu-Gino Iorgulescu!
  • adi adi
    Îl ia și pe Ivanovici? Sau în ajută pe hipopotam să vedem Liga 1 la Etno? Bravo Gino! Ai început minunat mandatul la Ligă. Sper să nu ne faci să-l regretăm pe Mitică!
  • felix mocanu felix mocanu
    Shulfa cea mai mare din presa sportiva, Marius "Caracter infect" Mitran, s-a lipit de inca un serviciu. Pana s-or lamurii noii sefi de la LPF ca individul nu poate trai fara sa faca smecherii...
  • lol lol
    @Radu: Lol, te rog eu...
  • Radu Constantin Radu Constantin
    Marius Mitran este cel mai bun jurnalist de sport din Romania! Daca cu oameni ca el nu putem schimba fotbalul romanesc atunci nu putem cu nimeni!
  • adi adi
    E clar:in aceasta tara oricine poate fi director de imagine!Nu trebuie sa ai niciun fel de pregatire,niciun fel de experienta,nimic.Din pacate aceste ,,calitati,,le are si acest Mitran.Care nu a facut purici nici la TVR nici la Digi unde l-au adus doar pentru ca a plecat de la TVR cu muuulte casete de arhiva.

Trimite un comentariu

sus