Skip to main content

Piţurcă şi Andreea Marin, cele mai mediatizate vedete în presa scrisă

 
Piţurcă şi Andreea Marin, cele mai mediatizate vedete în presa scrisă

Piturca-GSP
Foto: GSP.ro

Publicitate

Victor Piţurcă şi Andreea Marin au fost cele mai mediatizate personalităţi în presa scrisă, în perioada 15 octombrie – 14 noiembrie, potrivit unui raport realizat de agenţia mediaTRUST.

Antrenorul echipei naţionale de fotbal, Victor Piţurcă, ocupă primul loc în topul masculin al celor mai mediatizate celebrităţi, cu 399 de menţiuni.

Andreea Marin (137 menţiuni), Bianca Drăguşanu şi Loredana Groza sunt vedetele feminine cu cele mai multe apariţii în presa scrisă.

Cele mai mediatizate vedete, presa, 15 oct-14 nov

Top 10 celebrităţi

Clasamentul vedetelor feminine

  • Andreea Marin ocupă, a doua lună consecutiv, primul loc în topul feminin al celor mai mediatizate celebrităţi în presa scrisă, cu 137 de menţiuni. Activitatea sa profesională, apariţiile mondene şi logodna vedetei cu iubitul turc sunt doar câteva din temele articolelor analizate.
  • Bianca Drăguşanu ocupă locul doi în topul mediaTRUST, cu 90 de menţiuni.
  • Loredana Groza a înregistrat în perioada analizată 88 de menţiuni. Ca de obicei, apariţiile vedetei sunt legate, în principal, de activitatea profesională. Participarea sa ca jurat în cadrul show-ului Vocea României şi viitoarele concerte pe care artista le va susţine de sărbători au stârnit interesul presei.
  • Locul patru este ocupat de Mihaela Rădulescu cu 52 de menţiuni, urmată de Gabriela Cristea cu 44 de menţiuni şi Antonia, cu 43 de menţiuni.
  • Laura Cosoi este o apariţie surpriză în primele 10 poziţii al topului mediaTRUST, cu 39 de menţiuni, urmată de Iulia Vântur cu 37 menţiuni, Andreea Mantea, 34 menţiuni, şi Nicoleta Luciu cu 33 de menţiuni.

Topul masculin, dominat de oameni din fotbal

  • Antrenorul echipei naţionale de fotbal, Victor Piţurcă, ocupă primul, cu 399 de menţiuni.
  • Locul doi este ocupat de Laurenţiu Reghecampf, antrenorul echipei de fotbal Steaua Bucureşti, cu 291 de menţiuni.
  • Finanţatorul Stelei, Gigi Becali se menţine pe primele poziţii în clasamentul mediaTRUST, cu 255 de menţiuni înregistrate în perioada 15 octombrie – 14 noiembrie 2013.
  • Locul patru este ocupat de fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, cu 189 de menţiuni.
  • Fotbalistul lui Getafe, Ciprian Marica, ocupă locul cinci în top, cu 167 de menţiuni, urmat de Gheorghe Hagi, cu 165 menţiuni şi Adrian Mutu, cu 119.

Celebrităţi pe coperte

Locul întâi în clasamentul apariţiilor pe coperte este ocupat tot de Victor Piţurcă, cu 69 de menţiuni, urmat de Dumitru Dragomir cu 48 de menţiuni şi Gigi Becali, cu 47 menţiuni.

Despre raport

Raportul mediaTRUST analizează gradul de popularitate al celebrităţilor româneşti, pe baza expuneriilor în presă. Analiza a luat în considerare publicaţii tipărite care au apărut între 15 octombrie şi 14 noiembrie 2013, monitorizate de mediaTRUST.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Jurevycius Jurevycius
    ce presa scrisa frateeee, nu mai conteaza, incet dar sigur se duc ziarele, un lucru bun. numai minciuni in ziare

Trimite un comentariu

sus