Skip to main content

PRESA DE AZI. GSP, despre Marica: WE believe YOU CAN FLY

 

PRESA DE AZI 13 noiembrieZiarele de sport își deschid edițiile de astăzi cu articole legate de barajul Grecia – România pentru calificarea la Mondialele din Brazilia, care se va juca vineri, 15 noiembrie, la Atena.

Publicitate

Gazeta Sporturilor îl prezintă pe Ciprian Marica, atacantul echipei naționale, într-o fotografie trucată în care fotbalistul apare ca și cum ar trece prin controlul de securitate cu raze X din aeroport. “We believe you can fly” (timitere la piesa "I Believe I Can Fly" - R. Kelly) , este titlul de pe prima pagină din GSP.

Ziarul de sport deținut de grupul Intact mai scrie că “Naționala decolează azi spre Rio, via Atena’. Din Gazeta Sporturilor mai aflăm că “cei 25 de jucători pe care Pițurcă îi are la dispoziție vor face un singur antrenament în Grecia, joi dimineață” și că la ora meciului de vineri “la Atena se anunță 13 grade Celsius și ploaie”.

Pro Sport își deschide ediția de astăzi cu un interviu acordat de Marius Niculae, un alt fotbalist din echipa națională. “Autosugestie: “Ne calificăm!”, este titlul de pe prima pagină din ProSport.

“Marius Niculae a învățat de la Michael Schumacher, fostul campion mondial de Formula 1, cum să se motiveze pentru victorie: stă cu gândul numai la calificarea la Mondiale!”, scrie ziarul editat de Mediafax Group, pe prima pagină.

Ziarul România liberă are pe prima pagină un articol despre șansele mici pe care le are România de a adera la spațiul Schengen, la 1 ianuarie 2014.

Cotidianul editat de Medien Holding încearcă să găsească răspunsul la întrebarea “Cine a compromis intrarea în Schengen”. RL mai scrie pe prima pagină că “eșecul în absorbția fondurilor europene a devenit o problemă care a pus o nouă piedică în calea aderării”.

Adevărul are pe prima pagină un articol despre noul Cod Penal, care va lăsa în libertate “numeroși acuzați de corupție”.

Cotidianul a realizat “un tablou” cu 10 personalități ale unor dosare celebre de corupție. “Marea evadare”, este tilul dat de Adevărul pe prima pagină. “Zeci de dosare de corupție se vor prescrie începând de la 1 februarie 2014, odată cu intrarea în vigoare a noului Cod Penal, care prevede pedepse mai mici pentru o serie de infracțiuni și, pe cale de consecință. și termene de prescripție mai mici”, scrie Adevărul, pe prima pagină.

Printre cei care ar putea scăpa nepedepsiți în dosare celebre se numără, potrivit Adevărul: deputatul UDMR Marko Attila, dar și “cei opt grei din fotbalul românesc”, judecați în dosarul ‘Transferurilor de jucători’”.

Evenimentul zilei își deschide ediția de astăzi cu un articol despre cercetările făcute de Agenția Națională de Integritate (ANI) în privința conturilor din străinătate ale lui Corneliu Vadim Tudor.

Potrivit propriei declarații de avere, “europarlamentarul nu are niciun cont bancar, nici măcar pentru salariul pe care îl primește de la Parlamentul European”, scrie EVZ. Cotidianul condus de Dan Andronic mai scrie pe prima pagină că “recent, inspectorii de integritate au intrat în posesia unor informații potrivită cărora Vadim Tudor ar avea un cont cu 3,45 milioane de euro la o bancă din Olanda. C.V.Tudor a negat că ar avea bani în străinătate și că, la nevoie, poate jura pe Biblie”.

Alte titluri de pe prima pagină a ziarelor:

  • Click!: “Moculescu va împărți casa cu niște străini” - Fosta nevastă a fost evacuată, dar compozitorul nu poate lua partea ei de apartament.
  • Libertatea: ”Ucigașul lui Mihalea, la un pas de libertate!” - Pe 29 noiembrie se împlinesc 20 de ani de la asasinarea celebrului muzician Ioan Luchian Mihalea. Unul dintre cei doi criminale, aflat în Penitenciarul Găeşti, va putea solicita, peste numai două luni, eliberarea condiţionată pentru bună purtare.
  • Național: "Începutul dezastrului! Un mare trust media nu mai participă la licitația lui Mitică Dragomir"

Vedeți cu arată primele pagini ale ziarelor, în secțiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu