Skip to main content

PRESA DE AZI. Meciul Grecia România şi înlocuirea lui Dragomir de la Ligă, pe primele pagini. GSP: Pleacă dinozaurul Dragomir, vine Ginozaurul

 

presa de azi 15 noiembrieDe trei zile primele pagini ale ziareleor de sport sunt dedicate naţionalei României, care astăzi va întâlni Grecia în meciul de baraj, de la Atena, pentru calificarea la Mondialele din Brazilia.

Publicitate

Gazeta Sporturilor şi ProSport îşi deschid ediţiile de astăzi cu deja tradiţionalul “Toată România susţine România”, mesajul de susţinere al sponsorului oficial al Naţionalei (Timişoreana).

Un alt subiect intens dezbătut de presă este înlocuirea lui Mitică Dragomir de la conducerea Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF). Ieri, după 17 ani la conducerea LPF, Dumitru Dragomir a pierdut alegerile în faţa lui Gino Iorgulescu.

Pleacă dinozaurul Dragomir, vine Ginozaurul!”, titrează Gazeta Sportului pe prima pagină. Ziarul Naţional a venit şi el cu un titlu creativ “După 17 ani la conducerea Ligii Profesioniste de Fotbal, Hopa-Mitică nu se mai ridică”.

Cotidianul România liberă tratează pe prima pagină acest subiect, dar într-o maniră mai serioasă, exploatând declaraţia fostului şef al LPF, care “a acuzat intervenţia politicienilor în schimbarea sa”. "Căderea Aşteptată şi controversată a lui Mitică Dragomir”, este titlul de pe prima pagină din România Liberă.

Paginademedia.ro prezintă în continuare primele pagini ale ziarelor de astăzi:

Ziarele de sport au împuşcat astăzi doi iepuri. Timişoreana şi BCR susţin Naţionala.

  • ProSport: “Vrem la mondiale” - este mesajul de susţinere al mai multor vedete din sportul românesc , “care sunt alături de naţională în cele două meciuri de baraj pentru calificarea la CM din Brazilia 2014”. Sub fotografia cu vedetele din sport purtând steagul României, stă un alt mesaj publicitar de susţinere a echipei naţionale, altul decât cel al bradului Timişoreana. Pe una dintre cele două deschideri de ziar, stă scris “Azi NU încasăm. Hai România!”, acesta fiind mesajul de susţinere al BCR pentru echipa României. Ziarul de sport editat de Mediafax Group mai are o pagină dedicată mesajului de susţinere din partea Timişoreana: “Toată România susţine România!TOŢI SUNTEM ROMÂNI! Iubim Ciuleandra mai mult ca Zorba. Ne plac sarmalele mai mult decât tzatziki. Vrem România la Mondiale”.
  • Gazeta Sporturilor: “Să încingem Hora la baraj, cu pasiune şi curaj! Toată România susţine România!”, este mesajul publicitar al mărcii Timişoreana pentru fotbaliştii români, publicat pe prima pagină din GSP. Paginile 2 şi 3 conţin mesajul publicitar al BCR: “Azi NU încasăm. Hai România!”, alături de sloganul băncii “Mai bine. Pentru că putem.”
  • România liberă îşi deschide ediţia de astăzi cu “aşteptata şi controversata cădere a lui Mitică Dragomir”. Cotidianul editat de Medien Holding scrie pe prima pagină că “predarea de ştafetă s-a făcut în stil profund românesc, fiind însoţită de scandaluri şi acuzaţii de intervenţii politice”.
  • Adevărul de Weekend are ca deschidere de ziar un amplu interviu cu criticul literar Alex Ştefănescu care vorbeşte, printre altele, despre modul în care a fost anchetat, la 19 ani, cîte 18 ore pe zi pentru "vina de a fi compus o parodie cu comunişti după poezia <Împărat şi proletar>, a lui Mihai Eminescu".
  • Evenimentul zilei: "26 de ani de la revolta din Braşov. Securiştii sunt încă la putere". Ziarul codus de Dan Andronic a dedicat prima pagină revoltei de la Braşov din 15 noiembrie 1987. "Ruşinea care apasă Braşovul. 15 noiembrie 1987, comemorat cu un securist torţionar în fruntea oraşului", mai scrie EVZ, în pagina 4.
  • Click!: "Marina Almăşan şi+a operat faţa pentru iubit"
  • Libertatea: "Truică a spart 20.000 de euro în patru yile ca să-şi vadă fetele"

Vedeţi cu arată primele pagini ale ziarelor, în secţiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus