Skip to main content

Toto Cutugno şi Steven Seagal vin la Duminica în familie

 

Toto Cutugno si Steven SeagalCelebrul interpret italian Toto Cutugno şi actorul de la Hollywood Steven Seagal vor fi prezenţi în emisiunea Ramonei Bădescu de pe TVR 1, Duminica în familie, din 3 noiembrie.

Publicitate

Emisiunea prezentată de Ramona Bădescu este difuzată de postul public în fiecare duminică, de la ora 16.00, şi are o durată de trei ore.

Toto Cutugno este prezent la Bucureşti cu ocazia concertului pe care urmează să îl susţină chiar în această duminică.

Steven Seagal vine în emisiunea Duminica în familie pentru a povesti despre noua producţie pentru care filmează în România.

"Steven Seagal va vorbi cu Ramona Bădescu despre colaborarea cu echipele de producţie din România şi cu actorii români, despre familia sa şi principiile pentru care militează", după cum se arată într-un comunicat al TVR.

Printre invitaţii de la Duminica în familie se numără şi Wilmark, recent exclus din juriul Dansez pentru tine, emisiune difuzată în fiecare vineri seara de Pro TV. El vine în emisiunea Ramonei Bădescu, împreună cu familia, pentru a vorbi "despre dansurile latino şi despre viaţa unui columbian în România".

Ce invitaţi mai are Ramona Bădescu în această duminică?

  • Emisiunea de duminică de pe TVR1 începe cu unul dintre cele mai renumite ansambluri ­folclorice din România, Ansamblul Jidvei România, cunoscut pentru multă vreme sub numele de „Căluşerul”. Dirijorul Stelian Stoica stă de vorbă cu Ramona Bădescu despre dragostea pentru muzică şi folclor, dar şi despre întregul parcurs al carierei sale.
  • La rubrica „Generaţia Cool”, este invitat Alexandru Nagy, cel mai tânăr regizor de operă din lume. Fiul unei violoniste şi al unui tenor, regizorul va povesti gazdei emisiunii etapele dezvoltării sale ca artist, cum a ajuns să facă masterul la Londra şi... de ce s-a întors să profeseze în România.
  • Fostul solist al trupei Cargo, care a ales să facă muzică în afara ţării, vine alături de noua sa trupă, Rezident EX, să vorbească despre muzică, accidente de motocicletă şi o eventuală întoarcere în ţară.
  • Rubrica „Frumoşii nebuni ai României” prezintă o familie de alpinişti: Ovidiu Popescu şi fiicele sale, Dor Geta Popescu, de doar 10 ani şi Crina Coco Popescu. Ei vor vorbi despre recordurile mondiale pe care le deţin şi despre ce expediţii mai pregătesc.
  • Willmark Rizzo Hernandez se numără şi el printre invitaţii la Duminica în familie din 3 noiembrie. El vine împreună cu familia sa, să depene amintiri, să vorbească despre dansurile latino şi despre viaţa unui columbian în România.
  • "Invitatul „cu greutate” care intră în platoul Duminicii în familie spre finalul ediţiei din această săptămână este o altă vedetă internaţională, actor de la Hollywood şi erou al filmelor de acţiune, producător, scriitor, practicant al artelor marţiale şi chitarist. Steven Seagal va vorbi cu Ramona Bădescu despre colaborarea cu echipele de producţie din România şi cu actorii români, despre familia sa şi principiile pentru care militează", potrivit comunicatului TVR.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • anonimm anonimm
    Eu am urmarit mare parte din Duminica in familie...si nu am auzit/vazut nimic legat de acesti doi invitati...
  • anonimm anonimm
    Au fost prezenti in emisiune, sau a fost o vrajeala de marketing ca la Teo Show, cand nu a venit Tom Jones !? ...

Trimite un comentariu

sus