Skip to main content

18 decembrie. Rareş Bogdan îşi retrage candidatura. Ponta: Guvernul va adopta o Ordonanţă de Urgenţă pentru numirea unui interimar la TVR

 

Publicitate

Foto: Gandul.info
Foto: Gandul.info

RAREŞ BOGDAN ŞI NOMINALIZAREA LA CONDUCEREA TVR. Rareş Bogdan, propus de PNL pentru poziţia de preşedinte director general interimar al TVR, a anunţat ieri că îşi retrage candidatura pentru această poziţie, după ce în plenul celor două Camere ale Parlamentului nu au întrunit voturile necesare pentru a fi validat, scrie Mediafax.

"A fost războiul politic dintre PNL şi PSD. (...) Eu vă pot spune acum că nu voi veni pe 30 (decembrie - n.r.) , nu mă interesează să mă tot plimb la Parlament (...) Am treabă, nu vin pe 30, am terminat", a afirmat Rareş Bogdan, potrivit Mediafax.

În plus, Victor Ponta a anunţat că Guvernul va adopta o ordonanţă de urgenţă care va permite Birourilor reunite ale Senatului şi Camerei Deputaţilor să numească o conducere interimară la TVR.
"Nu putem lasa televiziunea publică, doua mii de oameni, intr-o stare asa de neclaritate. Voiam sa comunic faptul ca am identificat o soluţie că mâine, printr-o ordonanţă de urgenţă, Birourile reunite ale Senatului şi Camerei Deputaţilor să numească o conducere", a spus Ponta, potrivit Mediafax, care citează Romania TV.
Despre votul din plen pentru validarea lui Rareş Bogdan, Victor Ponta a spus că "şi declaratiile candidatului PNL (Rareş Bogdan) la sefia TVR au fost, in mod sigur, de natura sa duca la lipsa cvorumului", relatează România TV.


O NOUĂ LEGE PENTRU TVR ŞI RADIOUL PUBLIC. Camera Deputaţilor a decis, ieri, că SRTv şi SRR vor putea înfiinţa, cu aviz de la comisiile parlamentare, persoane juridice de drept privat, pentru extinderea activităţii în ţară şi străinătate, vor putea dobândi calitatea de asociat sau să cumpere acţiuni la o societate comercială, relatează Mediafax.
Traian Băsescu a considerat că legea trebuie să prevadă criterii clare de asociere, respectiv de achiziţionare de acţiuni în vederea construirii unui cadru legal predictibil, cu atât mai mult cu cât finanţarea acestor operaţiuni se face din fonduri de la bugetul de stat.
Ca urmare, deputaţii au decis ca înfiinţarea de către SRTV şi SRR de persoane juridice să se facă cu avizul conform al Comisiilor parlamentare de cultură, înainte acest aviz fiind consultativ.
Camera adoptă legea care permite SRTv şi SRR să înfiinţeze, cu aviz de la comisii, persoane juridice


RECLAME VIDEO PE FACEBOOK. Reţeaua de socializare Facebook va începe mâine (joi) să distribuie spoturi publicitare video, care vor rula pe pagina principală a utilizatorilor atât pe platforma web, cât şi pe smartphone-uri, scrie Mediafax, care citează Wall Street Journal.
Pentru început, serviciul de spoturi video ar putea fi disponibil numai în Statele Unite, unde piaţa publicităţii TV este estimată la 66,4 miliarde de dolari în acest an.
Reclamele vor rula automat, indiferent dacă utilizatorul face click, au declarat pentru Wall Street Journal surse apropiate situaţiei.
Facebook va introduce joi reclamele video

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mariana mariana
    acest lingau pseujurnalist a luat teapa asa cum o merita din plin, cine esti tu rares bogdan sa ei sefia TVR pe banii nostri? ce la irealitatea nu poti da din limbarnita cit poti tu si cum stii tu mai bine? mars acasa lingaule.
  • Horea Horea
    "Eu vă pot spune acum că nu voi veni pe 30 (decembrie – n.r.) , nu mă interesează să mă tot plimb la Parlament (…) Am treabă, nu vin pe 30, am terminat”, a afirmat Rareş Bogdan"

    Nu-i prima oara cand spui "NU"!
    Cine sa te mai creada?
  • nadia nitov nadia nitov
    cum mai dorea dumnealui emisiunea lui! adica, daca tot e pdg cum sa nu-si si el o emisiune a lui? ca de ani de zile toate hahalerele din tvr care ajung in functii de conducere isi ofera, cu generozitate, o emisiune, doua, cu bugete grase sa "mananca" si gura lor! ca salariul ala imens plus indemnizatia de conducere nu le ajungeau, ca de, "famelie mare, renumeratie dupa buget, mica" :( ilegalitatile au devenit in tvr legalitati, de l-au pacalit si pe domnul asta care credea ca-i de la sine inteles sa ai emisiunea ta cand esti pdg! :)
  • george george
    http://portal.just.ro/3/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=300000000476697&id_inst=3

Trimite un comentariu

sus