Skip to main content

Au început înscrierile pentru un nou sezon MasterChef

 

masterchef_13

Publicitate

Pro Tv dă startul înscrierilor pentru cel de-al patrulea sezon MasterChef. Postul de televiziune anunţă deschiderea înscrierilor la mai puţin de o săptămână de la finala show-ului culinar în varianta cu vedete.

În Ajunul Crăciunului a fost difuzată finala MasterChef - proba celebrităţii, competiţie câştigată de Elena Lasconi.

MasterChef, din nou pentru oameni obişnuiţi. Cine se poate înscrie?

Bucatarii amatori care au peste 18 ani şi vor să intre în competiţia ”MasterChef” sunt asteptati să intre pe pagina dedicată înscrierii (concurs.protv.ro/masterchef/) şi să completeze formularul online. Următoarea etapă este preselecţia.

Mai multe detalii despre conditiile de participare găsiţi la urmatorul link, disponibil si pe pagina formularului de inscriere: http://assets.protv.ro/assets/regulamente/tos_masterchef.pdf.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Formatul Master Chef Junior va fi asemanator cu formatul American, de pe FOX.
  • proba cu oameni simpli e ok. proba celebritatii a fost cea mai ok iar la proba pt copii, eu nu m-as uita. luati in considerare si aceasta sugestie :)
  • Daca faci cumva referire la noul director general, esti pe langa. E lituanian, nu ucrainean. Dar rautatea din tine nu te lasa sa fii asa cum ar trebui. Astia suntem noi, romanii. Plini de pizma si rautate !!
  • Expertul esti foarte la curent cu miscarile din curte. Ne zici daca angajatii au invatat "ucraineana" sau daca dupa showurile cu copii vor angaja si personal in aceeasi gama de varsta pentru "revergorare"?
  • Un MaserChef pentru copii, la o Vocea Romaniei ptr copii, la un Romanii au talent ptr copiii de ce nu va ginditi, protevistilor?

Trimite un comentariu

sus