Skip to main content

Dan Capatos, invitat special la iComedy

 

Foto: Gabriela Arsenie-Antena1
Foto: Gabriela Arsenie-Antena1

Publicitate

Dan Capatos, realizatorul emisiunii "Un show păcătos", vine să prezinte alături de Mikey Hash ediția de vineri, 6 decembrie, a show-ului iComedy.

Emisiunea se difuzează vineri, de la ora 20.30, la Antena 1. Mikey Hash are în fiecare săptămână un invitat special.

Prima ediţie iComedy, cu Mikey Hash, în varianta fără Bendeac, l-a avut ca invitat special pe Mircea Badea ("În gura presei").

Ediţia din 22 noiembrie, în care a fost prezent Mircea Badea, a fost ceva mai bună în audiențe decât edițiile Extra Show. Producția a avut puțin peste un milion de telespectatori din toată țara, după cum paginademedia.ro, AICI.

Iar ediţia specială, din această sâmbătă, i-a avut ca invitaţi pe Răzvan și Dani, de la matinalul Antenei 1.

Ce spune Capatos despre participarea la iComedy?

“Este pentru prima oară în opt ani de emisiuni în direct când primesc o propunere să fac o emisiune înregistrată. Vreau să văd cum se desfășoară și o astfel de emisiune, având în vedere că scenariile mele se derulează toate în direct. Am învățat și replicile (râde), dar nu o să știu niciuna, pentru că sunt cel mai prost actor din lume și al doilea din România, după Mikey”, spune Dan Capatos, râzând, potrivit unui comunicat al Antena Group.

Aceasta nu e prima apariție a lui Dan Capatos la iComedy. Acum două ediții, la el în platou s-a realizat o ediție specială “Un show păcătos”, avându-i ca invitați pe Veronica Micle și Mihai Eminescu, care au venit să vorbească în premieră despre scandalul amoros în care erau implicați, se mai arată în comunicatul Antenei 1.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Aaaaa, asta-i tare de tot. Cred ca editia asta va face istorie pentru ca dan este un vulpoi batran si stie cu ce se mananca televiziunea. Abia astept!
  • Emisiunea are succes. O emisiune cum rar gasim in televiziune in aceste vremuri, unde umorul este expirat si obosit. Micky si Icomedy tin umorul din fata micului ecran in viata.
  • Usor, usor emisiunea isi intra pe fagasul normal, face audienta si nimeni nu mai tine minte de Bendeac si de fitele lui. Lucrurile si-au urmat cursul firesc.

Trimite un comentariu