Skip to main content

Dan Capatos, invitat special la iComedy

 

Foto: Gabriela Arsenie-Antena1
Foto: Gabriela Arsenie-Antena1

Publicitate

Dan Capatos, realizatorul emisiunii "Un show păcătos", vine să prezinte alături de Mikey Hash ediţia de vineri, 6 decembrie, a show-ului iComedy.

Emisiunea se difuzează vineri, de la ora 20.30, la Antena 1. Mikey Hash are în fiecare săptămână un invitat special.

Prima ediţie iComedy, cu Mikey Hash, în varianta fără Bendeac, l-a avut ca invitat special pe Mircea Badea ("În gura presei").

Ediţia din 22 noiembrie, în care a fost prezent Mircea Badea, a fost ceva mai bună în audienţe decât ediţiile Extra Show. Producţia a avut puţin peste un milion de telespectatori din toată ţara, după cum paginademedia.ro, AICI.

Iar ediţia specială, din această sâmbătă, i-a avut ca invitaţi pe Răzvan şi Dani, de la matinalul Antenei 1.

Ce spune Capatos despre participarea la iComedy?

“Este pentru prima oară în opt ani de emisiuni în direct când primesc o propunere să fac o emisiune înregistrată. Vreau să văd cum se desfăşoară şi o astfel de emisiune, având în vedere că scenariile mele se derulează toate în direct. Am învăţat şi replicile (râde), dar nu o să ştiu niciuna, pentru că sunt cel mai prost actor din lume şi al doilea din România, după Mikey”, spune Dan Capatos, râzând, potrivit unui comunicat al Antena Group.

Aceasta nu e prima apariţie a lui Dan Capatos la iComedy. Acum două ediţii, la el în platou s-a realizat o ediţie specială “Un show păcătos”, avându-i ca invitaţi pe Veronica Micle şi Mihai Eminescu, care au venit să vorbească în premieră despre scandalul amoros în care erau implicaţi, se mai arată în comunicatul Antenei 1.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alex Alex
    Aaaaa, asta-i tare de tot. Cred ca editia asta va face istorie pentru ca dan este un vulpoi batran si stie cu ce se mananca televiziunea. Abia astept!
  • gabi constantin gabi constantin
    e distractiva emisiunea si chiar imi plac invitatii pe care ii are mikey
  • Maria Preda Maria Preda
    Emisiunea are succes. O emisiune cum rar gasim in televiziune in aceste vremuri, unde umorul este expirat si obosit. Micky si Icomedy tin umorul din fata micului ecran in viata.
  • Sorina Sorina
    Usor, usor emisiunea isi intra pe fagasul normal, face audienta si nimeni nu mai tine minte de Bendeac si de fitele lui. Lucrurile si-au urmat cursul firesc.

Trimite un comentariu

sus