Skip to main content

Mircea Radu, Adelin Petrişor şi Mihai Constantin, în Caravana Ştirilor TVR

 

Caravana Stirilor TVRTeleviziunea Română a lansat astăzi campania "Caravana Ştirile tale sunt la TVR". Timp de o lună de zile, patru echipe TVR vor străbate ţară, în căutare de poveşti şi întâmplări "care să-i descrie pe români aşa cum sunt ei", potrivit unui comunicat al TVR.

Publicitate

Mircea Radu, Adelin Petrişor, Mihai Constantin şi Radu Tudor, se numără printre jurnaliştii care participă la caravană.

Fiecare echipă va acoperi câte o regiune a ţării. Campania se va reflecta în ştirile televiziunii publice, timp de patru săptămâni din luna decembrie.

"Camerele de filmat îi vor surprinde împreună cu oamenii cărora li se adresează seară de seară la Telejurnalul de la ora 20:00", potrivit aceleiaşi surse.

Ştiriştii TVR vor să-şi cunoască publicul

"Pentru că realizatorii Ştirilor TVR nu sunt doar figuri pe ecranul televizorului. Şi pentru că telespectatorii nu sunt doar cifre de audienţă. Ştiriştii TVR pleacă din studio să îşi cunoască publicul. Seară de seară, începând din 2 decembrie, camerele de filmat îi vor surprinde împreună cu oamenii cărora li se adresează", anunţă iniţiatorii campaniei Caravana Ştirile tale sunt la TVR.

Cum sunt împărţite echipele?

  • Mircea Radu şi Aura Poteraşu iau drumul Moldovei.
  • Adelin Petrişor şi Alexandra Bogdan merg spre vest, în Oltenia şi Banat;
  • Mihai Constantin şi Andreea Archip străbat Muntenia şi Dobrogea
  • Matinalii Oana Dobrescu şi Radu Tudor ajung de sărbători în Ardeal.

Mircea Radu, din nou în caravană

Mircea Radu a plecat ieri în caravană. Aseară, prezentatorul Şirilor TVR şi reporterul Aura Poteraşu au ajuns în nordul ţării, la Rădăuţi, în judeţul Suceava, iar în această dimineaţa au ajuns în comuna Ulma.

„Din 2 decembrie reiau un bun obicei de-al meu. Merg din casă în casă să vă cunosc pe voi, cei care sunteţi telespectatorii mei. Aşa că, dacă sunteţi acasă, lăsaţi poarta deschisă" - este mesajul pe care vedeta Ştirilor TVR, Mircea Radu, îl transmite celor care îl privesc în fiecare weekend la Telejurnal.

Adelin Petrişor porneşte în caravană pe 9 decembrie

"În perioada 9-13 decembrie, voi pleca la drum cu Caravana Ştirilor TVR", după cum a spus corespondentul Ştirilor TVR, pe pagina sa de Facebook.

"Telespectatorii care doresc ca povestea lor sau a comunităţii în care trăiesc să fie făcută cunoscută tuturor românilor pot să scrie povestea lor pe stiriletvr.ro şi pe pagina de Facebook a Ştirilor TVR", anunţă Televiziunea Română, pe site-ul ofcial.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Horea Horea
    Alti bani aruncati, in zadar, pe ogoarele patriei.

    In vara au fost cheltuieli mari cu ... "Vara pe val"!

    Acum, cu "Iarna pe uliţe"!

    A cui sunt oare aceste idei IDIOATE?

Trimite un comentariu

sus