Skip to main content

Noua grilă Antena Stars, oficial, pe TV. Momentan, fără emisiunea Biancăi Drăguşanu

 

Brancu si CapatosCopyright_Mihai Stetcu Antena 1_061213_Antena Stars_0777
Copyright: Mihai Stetcu - Antena 1

Publicitate

Postul Antena Stars se lansează de astăzi oficial, cu noua grilă, după ce CNA a acceptat transformarea Antenei 2 în Antena Stars. În grila postului vor intra programe de ştiri mondene, emisiuni noi, dar şi vechile emisiuni cu faţă nouă. Dan Capatos şi Cristi Brancu vor realiza împreună un show de duminică.

În noua grilă, nu se precizează nimic de cele două reality-show-uri care i-au făcut pe membrii CNA să respingă, săptămâna trecută, transformarea Antenei 2 în Antena Stars. Este vorba de Academia Biancăi, realizată de Bianca Drăguşanu, şi de Asistentele, despre viaţa asistentelor de la Un show păcătos.

Antena 2 a introdus o parte din noile emisiuni ale Antenei Stars încă de la începutul acestei săptămâni, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Star Matinal, emisiunea de dimineata de la Antena Stars, Star Magazine, Star News, Necenzurat cu Adriana Bahmuteanu sunt doar câteva dintre noile show-uri propuse de canalul Antena Stars.

Serile aparţin "veteranilor" Mihai Morar şi Cristian Brancu, cu emisiunile Răi da buni şi Agentul VIP. In week-end postul va avea un matinal prezentat de Irina Cordoneanu şi de Raru.

"Refresh by Oana Turcu" îşi propune, în fiecare sâmbătă, de la ora 16.00, să arate tuturor doamnelor şi domnişoarelor cele mai noi tendinţe în materie de modă, cosmetica, beauty, lifestyle, şi cum fiecare dintre noi să-şi găsească acel "ceva" ce ne face să fim unici şi speciali.

Astrologul Camelia Pătrăşcanu va prezenta în fiecare sâmbătă, de la ora 17.00, emisiunea "Star zodiac".

Duminică de la ora 12.00, Maria Simion va realiza Wonderlife, o emisiune despre tot ce înseamnă viaţa de vedetă, cu toată strălucirea de care are parte, dar şi cu părţile ei mai puţin plăcute.

Seara de duminică, de la ora 17.00, va fi dedicată emisiunii Dosarelor VIP, realizată de Cristi Brancu şi Dan Capatos.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gabriela Dima Gabriela Dima
    draga Dl/Dna.director al postului ''antena star'', daca veti dori sa nu dati faliment, faceti putina ''curatenie'' printre moderatori, prezentatori, cameramanii, invitatii, pitipoancele pe post de bibelou, chiar si cainele obosit din platou. Emisiunile sunt de 2 lei , limbajul moderatorilor este limitat si de cultura indoielnica, se practica vorbitul in clisee, pe langa subiect, invitatii nu sunt lasati sa vorbeasca, moderatorii pun vorbe in gura invitatilor, parca e concurs care sa se faca mai tare de ras. Cu mici exceptii, singurii invitati normali la cap si cu povesti de viata adevarate sunt cei care vin la emisiunea ''dincolo de parante''. Daca si moderatoarea Florentina Fantanaru s-ar ridica la nivelul cultural al invitatilor sai, as putea sa ma declar fan al emisiunii, dar nu pot, sunt momente cand n-o suport pe madam Fantanaru si schimb postul. Si schimbat ramane ptr.vreo doua saptamani cand ma consider detoxifiata si revin. Si constat cu mahnire ca nimic nu s-a schimbat , ca acelasi rahat frumos ambalat ni se livreaza zi de zi. Noroc ca a inceput campionatul mondial, am si eu la ce sa ma uit fara sa ma intoxic si fara sa mi se netezeasca creierul. Va doresc audiente scazute.
  • liviu liviu
    acum sambata 15 03 2014 la orele 20 an una din emisiunile coastre era o reportera blonda cu,doi barbati si femeiie vorbeau de vedetele romance cu silicoane care sa arete bine cum tot pe simona trasca o arate,dar tinind cont ca,toate feleile face dragoste numai unde trebiue mai face si esclus anal si antre peptorali si daca ele sunt sterpe ce zice bagam silicoane sa se simnte bina barbati cand o baga la caldura aste sunt vedetele noastre romannce ,,este parerea mea ca ,pentru asta asi baga siilcoane toate cotohalele zice artiste ,,,,
  • Valentin Valentin
    Am fost un privitor al programului dvs dar GATA ,consider ca mi pierd vremea!! Cu un Brancu balbait,care face mereu publicitate sotiei,care are invitați de teapa laudarosului Lazarus,a incultului Mizil,a galagioasei Mara Banica,a atator alte specimene pe care mi e sila sa le numesc,telecomanda mea v a Stere din program.Nu puteam sa nu v o spun !!!!
  • aristotel aristotel
    voi "realizatorii" va uitati vreodata la emisiunile pe care le faceti? va analizati cat de cat? nu va vine sa vomati?
  • gabi gabi
    Dragii mei, continuati cu incapatanare sa ne convingeti cat de manipulati ,ignoranti si prosti suntem. Poate aveti dreptate! Atfel nu v-ati lauda cu ratingul vostru cu emisiunile in care promovati manelistii agramati, vedetele de mahala si pe "unica, inegalabila si extraordinara" diva in jurul careia se invarte universul, Bianca Dragusanu. TREZITI-VA, promovati scursuri, ne faceti mult rau, ne pierdem respectul de sine cand in aceste zile, incarcate de multe emotii,voi aveti nesimtirea sa pronuntati numele "Biancai Dragusanu". Pun in ghilimele acest nume pentru ca el este generic acum pentru toate bahmutencele, pitipoancele voastre.
    Vorbiti fratilor despre micuta Bianca , fetita promovata de fundatia voastra care este un super talent.... despre oameni adevarati
  • Dinu Maria Dinu Maria
    Prezentatoarea de la Star Magazin este "praf".
    Pune intrebari puerile, fara legatura directa cu subiectele discutate.
    Cred ca a fost angajata dupa alte principii,nu dupa cel al competentei! Pacat pentru acest post de TV!
  • Florina Florina
    Super emisiune ceea ce ma face sa tin aproape intreaga zi TV pe Antena stars, urmarindu-va atat in direct, cat si in reluare ! Imi place emisiunea Dosarele VIP, Agentul VIP, Necenzurat, Matinalul cu Rocsana si Razvan ( mai putin cel cu Ralu si Irina de samb si dumin, ) Stirile, Dincolo de aparaenta ,rai da buni ! sunteti exceptionali ! Va doresc sa daramati topul audientelor !
  • danut danut
    hahahahaha...Antena Stars?...ce naiba mai e si postul asta?
  • Dana Dana
    Numai toante de cand a revenit sub numele de antena stars,Roxana dupa ce ca e urata rade tot timpu de te scoate din minti,cea de la stars magazin se balbaie tot timpu se incurca in cuvinte vai mama lor
  • HORA HORA
    AI DREPTATE ANA!!!PACAT CA NU ESTE DEDICATA STARURILOR CU ADEVARAT.EU,MA GANDEAM CA AU SCHIMBAT GRILA IN BINE SI VOR PROMOVA ADEVARATELE TALENTE.NU.SA NE INTOXICE SI AICI CU NULITATI.EU,M-AM TOT SATURAT SA O VAD PE DRAGUSANCA PE ALTII CARE II VEZI MEREU.NU MI SE PARE UN PERSONAJ DEMN DE A FI BAGATA IN SEAMA. A FI DEMNI DE NUMELE *STARS*.PAREREA MEA!!!TREZITI-VA FRATILOR SI CREEATI EMISIUNI K-LUMEA.CU ARTISTI ADEVARATI SI PROMOVATI COPIII TALENTATI SI ARTISTI NE-PROMOVATI CARE NU POT SA SE PROMOVEZE DIN CAUZA NUKITATILOR PROMOVATE AIUREA NU FAC NIMIC DECAT SCANDAL.NU MI SE PARE NORMAL SA FI MEDIATIZAT PESTE NOAPTE SI PROMOVATE AIUREA.FARA SA FACA NIMIC.NU ESTE CORECT CUM PROCEDATI!!!
  • HORA HORA
    Ce naiba sa caute Dragusanu sa aiba emisiune?Nu inteleg de ce naiba o bagati in seama si promovati o asa nulitate.Voi sunteti de vina ptr ca nulitatile se cred vedete,ptr ca promovati scandal si tot vorbiti de nulitati.Nu scandalul face audienta asta este o tampenie, ne-ati intoxicat cu Dragusanca .INTELEGETI?
  • Eli Eli
    A ti schimbat in rau grila dela Antena Stars.A disparut Politia modei,o emisiune pe care o asteptam cu placere,emisiunea Nunta de vedeta schimbata cu unformat plictisitor,noua emisiune a lui Capatos si Brancu se vrea interesanta dar de fapt este o barfa de barbati care vorbesc in acelasi timp de nu intelegi nimic plus ca Capatos nu are dictie.Oricum Antena 2 era mult mai echilibrata.
  • filip andreea filip andreea
    Buna dimineata sunteti o echipa super tare so tineti tot asa si o sa aveti succes va pup.
  • viorica filip viorica filip
    La cat tam tam s-a facut cu schimbarea antenei 2 , grila de programe lasa muuuuuult de dorit. Politia modei,Diana Munteanu......si toti care au disparut din grila .....pacat au fost cei mai buni ,au fost reduceri de personal? Trebuie sa ne intoarcem in timp.....sa ne uitam la programe din 1900 toamna,cum ati si crezut ca o s-a aveti mai mare audienta cu Oana Turcu.....daca stam sa ne gandim si CNA nu a lasat-o pe Bianca pe motiv ca nu are scoala ptr.tv.Oana ce pregatire are ptr.televiziune.....pardon ii sotia lui Brancu asta este diploma.....bine ca a ramas Morar desi si el nu mai este ce a fost la inceput.....sa ajuns..... Mizil+Mara+Gigi ar trebui interzisi de CNA. Pacat....nu prea mai avem la ce ne uita.....
  • TER TER
    TOTI AR FI BUNI CU CASCA IN URECHE SA L-I SE DICTEZE TOT SI DUPA 2 ANI SINT SUPER VEDETE

Trimite un comentariu

sus