Skip to main content

O firmă din Câmpulung cere reanalizarea dosarului la concursul de frecvențe: "s-a discutat o grilă veche". Reacția CNA.

 

CNA

Publicitate

REPLICĂ. CNA precizează că în dosarul de concurs depus de Pro Music Dj apar, în grila de programe, “Știri Realitatea FM”. Punctul de vedere CNA, în articol.

Pro Music DJ, firmă din Câmpulung care a participat la concursul de licențe pentru postul RFM, solicită reanalizarea dosarului cu care s-a prezentat la CNA.

În solicitare, reprezentanții companiei spun că au fost "inadvertențe apărute la susținerea proiectului editorial, în speță grilă nefiind cea depusă de dosar".

Din cerere:

"Solicităm acest demers din cauza unei inadvertențe apărute la susținerea proiectului editorial, în speță grilă nefiind cea depusă de dosar.

În timpul concursului, a fost prezentată și luată în considerare o grilă de programe dintr-un proiect mai vechi al RFM, eroare care nu ne aparține.

Din această cauză, membrii comisiei de concurs nu au putut să-și facă o părere obiectivă asupra proiectului nostru.

În speranța dezbaterii de către membrii CNA a acestei solicitări, vă mulțumim anticipat."

Ce s-a întâmplat, de fapt?

RFM a emis, până în urmă cu câteva luni, pe frecvențe deținute de Realitatea TV în județul Argeș, la Câmpulung, Curtea de Argeș, Pitești și Costești.

 

Reprezentantul Pro Music DJ, Sorin Mățăuanu, a declarat pentru Paginademedia.ro că, dintr-o eroare, membrii CNA nu au discutat pe grila din proiectul nou, ci au luat în calcul o grilă de pe vremea în care RFM funcționa pe frecvențele Realițății.

"Cred că membrii Consiliului nu au avut, în acest fel, toate date datele necesare pentru a lua o decizie bine informată în acest caz", a adăugat Sorin Mățăuanu.

Licența pentru frecvența 87,8 FM Câmpulung a fost câștigată de Radio Galaxy, post deținut compania Galaxy SRL, din Drobeta Turnu Severin. Acționarii sunt deputatul USL Eugen Nicolicea și Liviu Gabriel Nicolicea.

CNA: În grila depusă apar “Știri Realitatea FM”

CNA precizează că în dosarul de concurs depus de Pro Music Dj apar, în grila de programe, “Știri Realitatea FM”. Punctul de vedere CNA, în continuare:

"În dosarul nr. 8955R (înregistrat cu nr. 11232/18.10.2013), depus de societatea PRO MUSIC DJ SRL Câmpulung conform prevederilor Deciziei CNA nr. 277/2013 şi ale Deciziei CNA nr. 477/2013, după cum se poate observa în materialele ataşate, în grila de program, în desfăşurătorul „Preferadio”, apar inserate Ştiri „Realitatea FM”.

Drept pentru care, membrii Consiliului, printre numeroasele întrebări adresate în timpul audierilor, au solicitat şi precizări privind aceste emisiuni Realitatea FM.

Aşa cum au formulat răspunsul, s-a putut constata că reprezentanţii PRO MUSIC DJ SRL Câmpulung au susţinut iniţial grila depusă, menţionând că remontează ştirile Realitatea FM difuzate la şi jumătate ale fiecărei ore fixe, după care, întrebaţi dacă deţin acordul de difuzare, au afirmat că au depus o altă grilă pe care ulterior se angajează să o modifice."

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Eu nu inteleg trupa asta de ciudati din C.N.A. , cum dracu sa ai 2 posturi cu stiri de la Realitatea intr-un singur oras? mai ales ca Realitatea FM este full cu licenta pe 94.1FM. Numai niste retardati de la C.N.A. pot debita asa ceva.
  • piiutii de comunisti sunt azi in C.N.A. ,ca bine le zice Manastire:
    "rsonalitate, cei care ne conduc sunt produsul tranziţiei continue. Politicienii actuali sunt mai degrabă jucători de poker, speculanţi în ape tulburi, decât bărbaţi de stat. Îndeobşte noi - cei mai tineri - tindem să-i demonizăm pe comunişti şi pe fraţii lor securişti, produsele de elită ale PCR şi ale şcolilor de informaţii de dinainte de 89. Dacă ne uităm însă cu atenţie, Partidul Comunist Român a fost plămada din care s-au copt aproape toate partidele democratice.

    Politrucii tineri ai PCR din 89 au ajuns să conducă România în mod natural, tocmai pentru că erau pregătiţi special să administreze puterea. La prima vedere pare simplu: faci un partid, câştigi alegeri, apoi guvernezi."
  • RFm este marca înregistrată Realitatea media SA. Cu aceasta denumire nu au cum sa obțină o licența.doar daca nu sunt in continuarea manariilor făcute de membrii CNA cu Realitatea. Vezi nesanctionarea realitatea in nenumărate cazuri, vezi exploatarea MONEY channel de o alta firma de mai bine de 2ani,vezi teleshopingul de la radio realitatea (unic in lume).
  • este mai mult decat evident ca CNA-ul a dat frecvente celor care le-au convenit mai ales statiilor radio partinice. In nesimtirea-i Crasa CNA-ul romanesc a refuzat sa acord o lincenta postului RFI ROMÂNIA care are planuri de exetindere dupa cum reiese din comunicatul emis de RFI ieri. Deci mai pe scurt daca esti radio-ului unui partid politic aflat la putere sigur primesti licenta.

Trimite un comentariu