Skip to main content

O firmă din Câmpulung cere reanalizarea dosarului la concursul de frecvenţe: "s-a discutat o grilă veche". Reacţia CNA.

 

CNA

Publicitate

REPLICĂ. CNA precizează că în dosarul de concurs depus de Pro Music Dj apar, în grila de programe, “Ştiri Realitatea FM”. Punctul de vedere CNA, în articol.

Pro Music DJ, firmă din Câmpulung care a participat la concursul de licenţe pentru postul RFM, solicită reanalizarea dosarului cu care s-a prezentat la CNA.

În solicitare, reprezentanţii companiei spun că au fost "inadvertenţe apărute la susţinerea proiectului editorial, în speţă grilă nefiind cea depusă de dosar".

Din cerere:

"Solicităm acest demers din cauza unei inadvertenţe apărute la susţinerea proiectului editorial, în speţă grilă nefiind cea depusă de dosar.

În timpul concursului, a fost prezentată şi luată în considerare o grilă de programe dintr-un proiect mai vechi al RFM, eroare care nu ne aparţine.

Din această cauză, membrii comisiei de concurs nu au putut să-şi facă o părere obiectivă asupra proiectului nostru.

În speranţa dezbaterii de către membrii CNA a acestei solicitări, vă mulţumim anticipat."

Ce s-a întâmplat, de fapt?

RFM a emis, până în urmă cu câteva luni, pe frecvenţe deţinute de Realitatea TV în judeţul Argeş, la Câmpulung, Curtea de Argeş, Piteşti şi Costeşti.

Reprezentantul Pro Music DJ, Sorin Măţăuanu, a declarat pentru Paginademedia.ro că, dintr-o eroare, membrii CNA nu au discutat pe grila din proiectul nou, ci au luat în calcul o grilă de pe vremea în care RFM funcţiona pe frecvenţele Realiţăţii.

"Cred că membrii Consiliului nu au avut, în acest fel, toate date datele necesare pentru a lua o decizie bine informată în acest caz", a adăugat Sorin Măţăuanu.

Licenţa pentru frecvenţa 87,8 FM Câmpulung a fost câştigată de Radio Galaxy, post deţinut compania Galaxy SRL, din Drobeta Turnu Severin. Acţionarii sunt deputatul USL Eugen Nicolicea şi Liviu Gabriel Nicolicea.

CNA: În grila depusă apar “Ştiri Realitatea FM”

CNA precizează că în dosarul de concurs depus de Pro Music Dj apar, în grila de programe, “Ştiri Realitatea FM”. Punctul de vedere CNA, în continuare:

"În dosarul nr. 8955R (înregistrat cu nr. 11232/18.10.2013), depus de societatea PRO MUSIC DJ SRL Câmpulung conform prevederilor Deciziei CNA nr. 277/2013 şi ale Deciziei CNA nr. 477/2013, după cum se poate observa în materialele ataşate, în grila de program, în desfăşurătorul „Preferadio”, apar inserate Ştiri „Realitatea FM”.

Drept pentru care, membrii Consiliului, printre numeroasele întrebări adresate în timpul audierilor, au solicitat şi precizări privind aceste emisiuni Realitatea FM.

Aşa cum au formulat răspunsul, s-a putut constata că reprezentanţii PRO MUSIC DJ SRL Câmpulung au susţinut iniţial grila depusă, menţionând că remontează ştirile Realitatea FM difuzate la şi jumătate ale fiecărei ore fixe, după care, întrebaţi dacă deţin acordul de difuzare, au afirmat că au depus o altă grilă pe care ulterior se angajează să o modifice."

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Corvinus Corvinus
    Un articol scris cu picioarele, plin de erori, n-am inteles mai nimic !?!
  • flavius flavius
    Eu nu inteleg trupa asta de ciudati din C.N.A. , cum dracu sa ai 2 posturi cu stiri de la Realitatea intr-un singur oras? mai ales ca Realitatea FM este full cu licenta pe 94.1FM. Numai niste retardati de la C.N.A. pot debita asa ceva.
  • marin ion marin ion
    rfm nu este marca inregistrata , nu mai aberati aiurea daca nu cunoasteti, a se verifica si pe www.inregistrare-marci.ro
  • gigi gigi
    piiutii de comunisti sunt azi in C.N.A. ,ca bine le zice Manastire:
    "rsonalitate, cei care ne conduc sunt produsul tranziţiei continue. Politicienii actuali sunt mai degrabă jucători de poker, speculanţi în ape tulburi, decât bărbaţi de stat. Îndeobşte noi - cei mai tineri - tindem să-i demonizăm pe comunişti şi pe fraţii lor securişti, produsele de elită ale PCR şi ale şcolilor de informaţii de dinainte de 89. Dacă ne uităm însă cu atenţie, Partidul Comunist Român a fost plămada din care s-au copt aproape toate partidele democratice.

    Politrucii tineri ai PCR din 89 au ajuns să conducă România în mod natural, tocmai pentru că erau pregătiţi special să administreze puterea. La prima vedere pare simplu: faci un partid, câştigi alegeri, apoi guvernezi."
  • Cosmin Cosmin
    RFm este marca înregistrată Realitatea media SA. Cu aceasta denumire nu au cum sa obțină o licența.doar daca nu sunt in continuarea manariilor făcute de membrii CNA cu Realitatea. Vezi nesanctionarea realitatea in nenumărate cazuri, vezi exploatarea MONEY channel de o alta firma de mai bine de 2ani,vezi teleshopingul de la radio realitatea (unic in lume).
  • andrei.eu andrei.eu
    este mai mult decat evident ca CNA-ul a dat frecvente celor care le-au convenit mai ales statiilor radio partinice. In nesimtirea-i Crasa CNA-ul romanesc a refuzat sa acord o lincenta postului RFI ROMÂNIA care are planuri de exetindere dupa cum reiese din comunicatul emis de RFI ieri. Deci mai pe scurt daca esti radio-ului unui partid politic aflat la putere sigur primesti licenta.

Trimite un comentariu

sus