Skip to main content

Finala X Factor a condus la orașe, dar a fost sub Pro TV la nivel național. Și anul trecut tot Bad Boys a fost peste finala X Factor

 

xfactor-castigator-florin-ristei
Sursa foto: Antena 1

Publicitate

A doua finală X Factor bătută de Bad Boys, la nivel național. Show-ul X Factor, de pe Antena 1, a atras puțin peste un milion de telespectatori din întreaga țară în finala care s-a desfășurat aseară e parcursul a patru ore și jumătate. Finala de anul trecut a concurat tot cu filmul Bad Boys, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Show-ul de talente, care l-a avut câștigător pe Florin Ristei, a ocupat locul al doilea în audiența, la nivel național, dar a condus pe publicul urban.

Paginademedia.ro prezintă în continuare audiența posturilor TV de aseară, pe intervalul show-ului X Factor.

NAȚIONAL. Puțin peste un milion de telespectatori din întreaga țară au urmărit aseară finala X Factor, de pe Antena 1. Pe parcursul show-ului, postul Antena 1 s-a clasat pe locul al doilea, după Pro TV, care a avut filmele Bad Boys, urmat de comedia Pariu riscant. Pro TV a avut pe segmentul X Factor o medie de aproape 1,4 milioane de telespectatori. Postului Prima TV i-a revenit locul al treilea, cu o medie de 661.000 de telespectatori. Prima TV a difuzat aseară Schimb de mame și Liceenii Rock 'n' Roll.

Televiziunea publică a ocupat locul cinci cu emisiunea Prețuiește viața, realizată de Andreea Marin. Producția a avut o medie de 458.000 de telespectatori pe minut.

URBAN. Antena 1 a condus pe publicul de la orașe cu o medie de 733.000 de telespectatori în fiecare minut. Pro TV s-a aproape de Antena 1, cu o medie de 716.000 de privitori. Ca și pe național, Prima TV a avut locul al treilea cu o medie de 330.000. La orașe, emisiunea Andreei Marin a fost pe șase, cu o medie de 216.000 de privitori.

COMERCIAL. Pe publicul cu vârste între 18 și 49 de ani, locul întâi a fost al Pro-ului, care a avut aseară o medie de 496.000 de telespectatori pe minut. Antena 1 a avut locul al doilea, cu o medie de 407.000 de privitori.

Audiența posturilor TV de duminică, 22 decembrie, pe intervalul emisiunii X Factor, la nivel NAȚIONAL

NATIONAL   Nr. persoane   Rtg.%   Share%  
Pro TV 1.381.000 7,3 17,1
Antena 1 1.067.000 5,6 13,2
Prima TV 661.000 3,5 8,2
Kanal D 593.000 3,1 7,3
TVR 1 458.000 2,4 5,7

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deținătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piață: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audiența posturilor TV de duminică, 22 decembrie, pe intervalul emisiunii X Factor, la nivel URBAN

URBAN   Nr. persoane   Rtg.%   Share%  
Antena 1 733.000 7 16,1
Pro TV 716.000 6,8 15,7
Prima TV 330.000 3,1 7,3
Kanal D 241.000 2,3 5,3
Antena3 241.000 5,3 5,3
TVR 1 216.000 2,1 4,7

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deținătorilor de televizoare de la oraș.
**Share/Cotă de piață: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Ai perfecta dreptate, eu am postat pe unde am putut, facebook TVR1, etc cerandu-le sa folosesca cei 40000 de euro care-i da pe emisiunea Andreei Marin, pt a cumpara filme bune, inclusiv de arta[ Guillermo Torres este un regizor, producator bun-film arta] caci ei se dau mai elitisti, seriale bune, emisiuni de divertisment mai elaborate sa produca ei seriale, etc. Oricum emisiunea Andreei Marin este sub orice critica de slaba.
 • De pe un pseudo site numit " mediadict "
  " In minutul de aur, înregistrat aseară la 22:23, peste 1 115 000 de telespectatori la nivel urban urmăreau finala X Factor, în vreme ce doar 835 000 de telespectatori urmăreau programul oferit de principalul competitor, Pro Tv."

  sursa:antena group
  In rest nimic altceva legat de audiente
  Pai normal ca atunci au avut si ei minutul de aur ca se termina filmul de pe protv
 • Zâna impostoare şi-a pierdut magia! Pentru fosta divă, audienţele nu sunt de partea ei, iar postul public vrea să scoată din grilă emisiunea „Zânei“. Plătită cu 14.000 de euro pe lună, Andreea Marin nu a avut revenirea pe care şi-o dorea. Emisiunea „Preţuieşte viaţa“ este difuzată în fiecare duminică, costa peste 40.000 de euro/editie dar audienţele au fost mult sub aşteptările celor din TVR.
  „Pretuieste viata” este departe de a fi o realizare profesionista. Departe, chiar, de a fi o realizare. Aceeasi Andreea Marin cu zambete exersate in toata falsitatea lor, cu aceleasi gropite in obraji itindu-se chiar si cand nu este cazul. Aceeasi autoritate ieftina, manifestata prin ordine si indicatii exasperante, ca sa se inteleaga cine este seful. O emisiune de sub poalele careia scapau secvente din „Surprize, surprize”, mai degraba ca umplutura decat ca trecere spre alt personaj sau subiect. O emisiune in care s-a facut prea multa parada de cunostinte si relatii. O emisiune din care am inteles ca Andreea Marin trebuie sa-mi dea inapoi banii de abonament Tv. Nu platesc facaturile!
 • am avut o profesoara pe genu' expertu'. nu schimba niciodata canalu' (pro tv). vorbea despre toti care apareau pe post cu o admiratie pe care o intalnesti la copii cand e vorba de spiderman sau mai stiu eu ce super erou.
  orice eveniment transmis de alt post era ca si inexistent.
  in concluzie, "experti" exista si pt ei e o incantare sa-si laude eroii fara sa fie nevoie sa fie platiti.
  sunt sigur ca nu doar protv are astfel de fani.
 • Felixieni plătiți pentru a suge acadeaua lui felix sunt așa de jos încât scrie înlocul la alți utilizatori... Vezi ca experul are trecut la sfârșit doua virgule... Felixieni plătiți de felix pentru a slugi pe felix, antene si usl-ul
  Pro TV nu ar avea nevoie de oameni care sa comenteze pe net fiindcă ei sunt numărul 1 in timp ce voi va luptați cu kanal D
  Bafta Kanal D spre locul 2
 • Vocea Romaniei a avut mi se pare 2,5 mil.spectatori ,deci nu cred ca a depasit o cineva.In nici un caz A1.NEVER... EVER...............
 • eram sigur ca niciodata n-o sa castige o fata la x-factor, la noi.
  si am mai fost sigur ca o sa castige baietelul de la Danutz srl. ca viitor castigator l-au si prezentat de la inceput. rusu' a primit melodii nasoale exact in finala ca sa le cante prost iar pe Madalina oricum o votau putini oameni, orice ar fi cantat ea, ca din mica audienta a x-factor majoritatea sunt casnice si fete de 12 ani care dau sms-uri doar baieti. asa a fost si in anii trecuti.

  iar razvanel si dani au repetat de mai multe ori ca ceilalti concurenti au vrut sa se prezinte ca si cazuri sociale ca sa cerseasca voturi. jenanta finala, mai jenanta decat la sezonul 1.

Trimite un comentariu