Skip to main content

10 ianuarie. Petiție online: 30.000 de oameni vor ca The Washington Post să scrie despre afacerea noului proprietar cu CIA

 

Sursa foto: Thetrustadvisors.com

Publicitate

PETIȚIE ONLINE. Peste 30.000 de persoane au semnat o petiţie pe internet pentru ca publicaţia The Washington Post să îşi informeze cititorii despre faptul că noul ei proprietar, Jeff Bezos, fondatorul grupului Amazon, face afaceri cu CIA, au anunţat miercuri semnatarii documentului, scrie Mediafax.
Jeff Bezos a cumpărat The Washington Post, în nume propriu, în octombrie 2013.
RootsAction.org consideră că renumitul cotidian ar trebui să îşi informeze cititorii despre faptul că Amazon (care nu deţine acţiuni la acest ziar) a încheiat un contract de stocare de date, în valoare de 600 de milioane de dolari, cu CIA (Agenţia Centrală de Informaţii, serviciul secret al SUA, înfiinţat în 1947).
Petiţie online: Peste 30.000 de oameni cer ca The Washington Post să scrie despre un contract între noul proprietar al publicaţiei şi CIA


CIFRA DE AFACERI A BPN, ÎN 2013. Brand Programming Network (BPN) Romania, agenția de media parte a grupului de comunicare Lowe Romania, a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de aproximativ 3,67 milioane de euro, mai mare cu 30% comparativ cu cele 2,8 milioane de euro înregistrate în 2012, potrivit unei declarații a Ileanei Tomescu, managing partner al companiei, pentru Wall-Street.ro.

De asemenea, agenția a avut anul trecut un profit net în creștere față de cel de 36.200 de euro din 2012, însă managerul nu a precizat care a fost avansul.
Ileana Tomescu, BPN Romania: In 2013 ne-am marit cifra de afaceri cu 30%

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu