Skip to main content

Andreea Marin şi Ramona Bădescu iau pauză de TVR până în luna martie. Andreea Marin: "este o pauză normală"

 

andreea marin la realitatea

Publicitate

Emisiunile Preţuieşte viaţa, cu Andreea Marin şi Duminica în familie, cu Ramona Bădescu, intră în câteva luni de pauză, după cum a declarat pentru Paginademedia.ro Alina Amza, producător executiv al TVR 1.

Oficialul TVR 1 a precizat că motivul nu ţine de performanţele emisiunilor, ci de “strategia canalului TVR 1”.

Contactată de Paginademedia.ro, Andreea Marin a declarat că este o “pauză normală” pentru o producţie de tipul Preţuieşte viaţa şi că la fel se întâmpla şi în cazul programului Surprize, suprize.

Alina Amza, pentru Paginademedia.ro:

“Se vor scoate emisiunile de divertisment ale TVR 1, până în luna martie. Este vorba de Preţuieşte viaţa, cu Andreea Marin, Duminica în familie, cu Ramona Bădescu şi De la A la infinit cu Smaranda Vornicu.”

"Aceste posibile modificări au ca ţintă aducerea unui public tânăr la TVR 1", a mai explicat Alina Amza, pentru Paginademedia.ro.

“Emisiunile nu sunt scoase permanent, ci până în luna martie, când vom intra cu grila de primăvară”, a mai precizat ea.

Singura producţie mare de divertisment care rămâne în grila TVR1 este Odată-n viaţă, emisiunea prezentată de Iuliana Tudor, joi seara la TVR1. Această emisiune este o producţie proprie a televiziunii publice.

Andreea Marin: “Este o pauză normală. Nu s-a pus niciodată problema renunţării la contract”

Contactată de Paginademedia.ro, Andreea Marin a declarat că este o “pauză normală”.

Andreea Marin, pentru Paginademedia.ro:

“Emisiunea Preţuieşte viaţa nu se poate face altfel decât cu cel puţin două luni între sesiuni. Este un program complex şi este nevoie de o perioadă de preproducţie de cel puţin de cel puţin o lună şi jumătate.

La fel se întâmpla şi cu Surprize, surprize. Întotdeaua era o pauză de două luni între sezoane.”

Au existat discuţii legate de schimbarea ta ca prezentator?

"Cu mine nu există discuţii în sensul că emisiunea va fi sau nu va mai fi pe post, ci în direcţia îmbunătăţirii emisiunii, în zona noutăţilor pe care să le aducem. Este normal să venim întotdeauna cu lucruri noi în emisiune."

În cazul în care tu eşti şi prezentator, dar şi director de programe şi autor al formatului, nu se poate pune problema."

Dar legate de renunţarea la contractul cu TVR?

"Nu s-a pus problema renunţării la contract, mai ales că am lucrat cu Preţuieşte viaţa mult sub bugetul pe care l-am trecut pe hârtie. Am lucrat cu mari economii", a mai declarata Andreea Marin pentru Paginademedia.ro.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cosma Cosma
    Treaba vostra ce credeti, insa mie mi place emisiunea, ca de emisiuni de scandaluri m-am saturat! Felicitari Andreea si nu te lasa!
  • Maestrul foto Eugen Ciocan Maestrul foto Eugen Ciocan
    "E frumoaaasa foc, nu stieee ea prea multe, dar e frumoaasa foc", asa suna cantecul celor de la "Vita de Vie"... Recte face emisunea cea mai falsa, cea mai idioata, cea mai ireala , lipsita total de veridicitate, premisele de la care pleaca sunt de o josnicie fara seaman, emisiunile ei se pliaza perfect pe Imbecilitatea fara cusur a poporului roman fanariotizat de astazi.... Totusi consider ca Banica jr e un fraier idiot si il aplaud pe turcul ala deoarece Femeia Andreea Marin are bustul cel mai generos , dintre cele de pe micul ecran, peste Jenanta Oana Cuzino si Anca Dumitrescu , de la digi 24 !
  • ALICE ALICE
    sper ca Dl Stelian Tanase va judeca corect situatia si va scoate din grila aceasta copie penibila a Surprizelor de alta data....La ac emisiune ,daca vrei sa te uiti,incepi sa casti(mai ales cand incep sa vorbeasca "expertii") Cat priveste moderatoarea, acelasi aer fals,reclama din greu pt turci, cadouri facute pretenelor ei(vezi Patruleasa,Roxana Iliescu etc),lauda de sine in cap de lista...chiar ne-am saturat Dle Tanase! de la un intelectual adevarat in fruntea televiziunii, asteptam si altceva decat "zane" expirate.
  • angajat la vantu'... angajat la vantu'...
    emisiuni decente se pot faca si fara 40.000 de euro pe saptamana! e de-a dreptul indecent sa te prefaci ca-ti pasa de amarati cand tie iti pasa doar de tine si asta SE VEDE! vrei sa ajuti? fa-o fara sa ceri bani! atunci incep sa ma gandesc sa te respect. nu se mai gasea nimeni care sa pretuiasca viata pe un contract decent? si care sa nu simta nevoia sa arate publicului cine-i sefa? :(
  • amar amar
    Urmaresc cu mare interes emisiunea "Pretuieste viata".Imi place ce vad si e una dintre putinele emisiuni la care te uiti cu placere.Cu mare drag si pentru emisiunea"Profesionistii" cu d-na Eugenia Voda.Respect si la cat mai multe emisiuni decente .
  • Raluca Raluca
    Abia astept emisiunea Pretuieste Viata! Cea mai frumoasa si curata emisiune de pe tv de care noi toti romanii avem nevoie. Ne-am saturat de emisiunile de scandal si barfa cu care suntem intoxicati in ultimii ani. Avem nevoie de calitate la tv si Pretuieste Viata reprezinta calitatea.
  • Egon Egon
    „Pretuieste viata” este departe de a fi o realizare profesionista. Departe, chiar, de a fi o realizare. Acelasi decor kitchos, in care TVR s-a specializat. Aceeasi Andreea Marin cu zambete exersate in toata falsitatea lor, cu aceleasi gropite in obraji itindu-se chiar si cand nu este cazul. Aceeasi autoritate ieftina, manifestata prin ordine si indicatii exasperante, ca sa se inteleaga cine este seful. Aceleasi impunsaturi cu aratatorul in aer...:))) O emisiune de sub poalele careia scapau secvente din „Surprize, surprize”, mai degraba ca umplutura decat ca trecere spre alt personaj sau subiect. O emisiune in care s-a facut prea multa parada de cunostinte si relatii. O emisiune din care am inteles ca Andreea Marin trebuie sa-mi dea inapoi banii de abonament Tv. Nu platesc facaturile!
  • Mario Mario
    Juri ca „Pretuieste viata” e pe primul loc, cand, de fapt, saracia asta de emisiune care ne costa pe noi, romanii 40.000 de euro pe saptamana, e abia pe al cincilea sau saselea, la o distanta serioasa de celelalte clasate. Care concurenta? Cand te clasezi abia pe locul 30 din 30, conform audientelor, iar filmul cu maimuta King Kong iti rade in nas de pe locul 9, ei bine, asta inseamna ca ai pornit de la nimic, dupa cum spuneai, si tot acolo ai ramas. Iar cand o dai pe rasul ala fals, numai „potrivit” pentru momentele de reculegere si evocarea tragediilor, ma gandesc ca fostul consort ar fi avut motive sa te ia la bataie. Pacat ca a ratat ocaziile.
  • bibi bibi
    Aiurea, va pacaleste. La lansarea emisiunii chiar ea miza pe lunile ianuarie si februarie ca luni in care concurenta nu va avea filme tari si emisiuni de top si atunci emisiunea ei surprize reciclata va avea si ea o audienta cat de cat decenta. Probabil ca-i vor achita clauza de reziliere contract si o vor trimite la plimbare. Ceea ce ar fi extrem de normal pentru o televiziune care pierde bani si nu orice bani, ci bani publici.

Trimite un comentariu

sus