Skip to main content

Fost șef Kanal D și HBO România conduce operațiunile CME în Bulgaria

 

pavel-stanchev1

Publicitate

Pavel Stanchev, care în trecut a condus HBO România și Kanal D, va deveni de la 1 februarie manager peste operațiunile Central European Media Enterprises (compania-mamă a Pro TV) din Bulgaria, anunță presa internațională.

El o înlocuiește pe Vicky Politova, care va părăsi grupul de la sfârșitul acestei luni.

Pavel Stanchev: „Să mă alături BTV este o mare provocare pentru mine. Îmi voi canaliza întreaga energie pentru a consolida poziția BTV Media Group ca liderul televiziunii din Bulgaria și locuința celor mai talentați jurnaliști și profesioniști media din întreaga țară.”

Pavel Stanchev are o experiență de peste 20 de ani în domeniul media în Europa Centrală și de Est. Din 2013, el a fost director executiv al grupului grec Antenna, în zona de sud-est și a condus mai multe posturi TV în Serbia, Muntenegru și Slovenia. În perioada 2004 - 2008, a fost CEO al postului Nova Televizia, din Bulgaria. El a fost și Managing Director al HBO România, RTL Croația și Kanal D România.

Aceasta este una dintre multele schimbări prin care a trecut CME de la plecarea lui Adrian Sârbu de la cârma companiei, în august 2013.

În luna noiembrie a anului trecut, Anca Budinschi, director general al Pro TV, a fost înlocuită la conducerea companiei de lituanianul Aleksander Cesnavicius, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Tot în noiembrie, Ciprian Stancu, șef al vânzărilor, pe șase țări, al companiei Central European Media Enterprises, a părăsit compania, cu începere de la 1 decembrie 2013. (detalii AICI)

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu