Skip to main content

Liviu Mihaiu se mută cu emisiunea "Asta la revista mesei, nene!" la Gold FM

 

liviu mihaiu nou 1

Publicitate

„Asta la revista mesei, nene!" cu Liviu Mihaiu va fi transmisă On Air, de luni, 27 ianuarie, de postul Gold FM pe 96,9 FM în Bucureşti. Emisiunea lui Mihaiu va fi difuzată de luni până joi, de la 13:00 la 14:00.

Emisiunea "Asta la revista mesei, nene!" cu Liviu Mihaiu va putea fi ascultată live pe www.radioguerrilla.ro, www.facebook.com/radio.guerrilla, precum şi pe aplicaţiile Radio Guerrilla iOS, Android si Windows Mobile.

Mutarea are loc la doar o saptamana dupa ce matinalul Gold FM si-a schimbat numele in Dobrovolschi Show, dupa cum paginademedia.ro a scris AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • @ioana
  Ideea sau informatia e importanta tovarasa ioana!

  Desigur ca si corectorii au rolul lor. Si ei trebuie sa-si castige o paine cumva, de undeva.
  Intelegi?
 • Cine-l mai asculta pe guvernariciul lui Vantu ?! Expirat, batranicios si cu mari carente educationale intr-un cuvant Liviu Mihaiu. Era sa uit : cu gramatica limbii romane e la pamant mascariciul si groparul Radio Guerrilla.
 • Sa schimbe si numele radioului in " Radio GOLDrilla " :)) Deh , oamenii cauta si gasesc solutii ...
 • Raspuns (versiunea 1):
  Nu, n-are. Iata de ce, luni, la prima ora, CNA are obligatia legala si morala sa se intruneasca de urgenta, in sedinta extraordinara, pentru suspendarea imediata si irevocabila a licentei audiovizuale a Gold FM.

  Raspuns (versiunea 2):
  Nu, n-are. Si nici nu trebuie sa aiba "aprobare de la CNA" deoarece este vorba de o emisiune noua si nu de transformarea, reformatarea postului de radio. Potrivit legii si normelor audiovizuale, CNA trebuie sa fie doar informat de modificarea grilei. Doar in cazul in care CNA considera ca modificarea grilei contravine caietului de sarcini in baza caruia s-a acordat licenta de emisie, doar atunci si numai atunci Consiliul poate sa ceara socoteala audiodifuzorului, in cazul de fata Gold FM.
 • Grila care-l cuprinde si pe Mihaiu se reia doar de la 1 Martie.
 • Liviu Mihaiu se mută cu emisiunea Asta la revista mesei, nene! la Gold FM
  ati auzit de ghilimele? titlul e varza!
 • Acest om deosebit, de o verticalitate rara...aceasta sluga... A avut dobrovolschi de unde sa invete...
 • S-au impacat in sfarsit cu ideea ca nu vor mai primi niciodata inapoi frecventele vechi...
 • Bravo Alexandra, aplauda-te. Da-ti un mar, o banana, o portocala!
 • Daca a intrat iarasi amicul vantu' la bulau... slugile se reorienteaza.. Au tot sperat sa puna mana pe Guerrilla iarasi, dar.. treaba s-a cam imputit..
 • Pai parca avea emisiune pe la TVR!?
  Sau la eliminat TANASE din grila?

Trimite un comentariu

sus