Skip to main content

PRESA DE AZI. De la subiectul accidentului aviatic la "Ce înseamnă să fii hipster" - Adevărul

 

Screen Shot 2014-01-24 at 12.23.00 PMAccidentul aviatic din Munţii Apuseni este şi astăzi subiect de prima pagină pentru ziare precum Evenimentul zilei, Libertatea şi Click.

Publicitate

Jurnalul Naţional şi România liberă îşi deschid ediţii de astăzi cu articole despre demisiile şi demiterile cauzate de scandalul privind eşecul operaţiunilor de salvare a victimelor din accidentul produs în judeţul Cluj.

Adevărul de weekend ne spune "Ce înseamnă să fii hipster". Articolul de pe prima pagină a cotidianului anunţă "o incursiune într-o subcultură care face furori în lume şi în România".

Ediţia de weekend a ziarului Adevărul şi-a propus să răspundă la întrebări precum "cine sunt hipsterii, de unde vin şi unde se duc, în ce cred şi ce citesc, cu ce se ocupă şi de ce se îmbracă deosebit?".

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, principalele subiecte de pe prima pagină a ziarelor de astăzi.

ADEVĂRUL: "Ce înseamnă să fii hipster", este titlul dat de ziar unui amplu material în care se încearcă "portretizarea nonconformistului la tinereţe". Despre această subcultură vorbeşte, în paginile ziarului, antropologul Vintilă Mihăilescu, şeful Catedrei de Sociologie a facultăţii de Ştiinţe Politice (SNSPA).

EVENIMENTUL ZILEI: "Suferinţa promovată de un stat incompetent", este titlul dat astăzi de Evenimentul zilei, pe prima pagină. Cotidianul are ca deschidere de ziar imagini de la îmormântarea celor două victime ale accidentului din Apuseni. Evenimentul zilei tratează subiectul accidentului şi implicaţiile acestuia în plan politic în şase pagini. Paginile 3, 4 şi 5 sunt dedicate anchetei penale declanşate de Parchet în cazul "Tragedia din Apuseni".

ROMÂNIA LIBERĂ. "Aripa PSD din PNL, în picaj", este titlul unui articol despre demisia ministrului Administraţiei şi Internelor, Radu Stroe (PNL), după scandalul privind intervenţia autorităţilor în cazul accidentului aviatic de la Cluj.

JURNALUL NAŢIONAL. "Demisii la Interne, dezonorare la STS" este titlul din Jurnalul Naţional pentru un articol despre "valul de demiteri şi demisii" determinat de "eşecul operaţiunii de salvare a victimelor accidentului aviatic din Apuseni.

LIBERTATEA. Tabloidul exploatează durerea din familia Iovan. "Suna-l pe tati, mi-e dor de el!", stă scris cu litere mari pe prima pagină a ziarului editat de Ringier. Acest articol se desfăşoară pe două pagini. În pagina 4, Libertatea reconstituie scenele de groază de la locul accidentului prin ochii localnicului care i-a găsit pe supravieţuitori. "Îl bântuie gândul că n-a putut s-o salveze pe Aurelia", este un alt titlu dat de tabloid pe prima pagină.

CLICK! "Adrian Iovan, plâns de cele trei femei din viaţa lui", titrează tabloidul editat de Adevărul Holding. Acest titlu este lăsat în plan secund, principalul subiect al tabloidului fiind "Florin Zamfirescu şi-a făcut casă în curtea fostei neveste".

Vedeţi cum arată primele pagini ale ziarelor, în secţiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus