Skip to main content

PRESA DE AZI. Gazeta Sporturilor, cu ochii pe Liga vrăjitoarelor. Ce farmece vor antrenorii și patronii din fotbal

 

gsp
Gazeta Sporturilor, pe urmele vrăjitoarelor. Ziarul publică un reportaj despre cum apelează jucătorii, antrenorii și patronii la farmece și descântece pentru a-și îndeplini dorințele. Libertatea o are pe prima pagină pe Andreea Marin, despre care se spune că este proaspăt căsătorită.

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă în continuare cum arată prima pagină a ziarelor de astăzi.

 

  • Gazeta Sporturilor intră și în Liga vrăjitoarelor. Ziarul publică un reportaj despre cum apelează jucătorii, antrenorii și patronii la farmece și descântece pentru „cele mai ciudate motive". Spre exemplu, antrenori din provincie vor farmece care să-i păstreze în funcție, iar patronii vor răzbunări. Vrăjitoarea Brățara, una dintre cele mai curtate pentru astfel de operațiuni, a dezvăluit pentru GSP, că la trecerea dintre ani a făcut „o mare lucrare pentru binele domnului Gigi Becali. Gratis, pentru prima oară!”
  • Academia Cațavencu urează La mulți ani de Bombotează. Titlul este atașat unui colaj Adrian Năstase, care astăzi așteaptă verdictul în dosarul termopanelor, Ion Iliescu și Victor
  • EVZ a obținut o chirie mai mică pentru sediul Ministerului Fondurilor Europene, scrie publicația pe prima pagină. Mai exact, ministerul dă cu 80 de eurocenți pe metrul pătrat pătrat peste oferta standard a Tower Center, clădirea situată în apropierea pieței Victoriei.
  • România liberă publică un interviu cu fostul ambasador al Olandei, Coen Stork: România sub Ceaușescu a fost mai brutală decât Cuba sub Castro.
  • Capital face o analiză a datelor de prognoză ale viitoarelor realizări ale Guvernului pe piața muncii: 60.000 de noi locuri de muncă, „fără nicio explicație și fără să aibă argumente solide”. Zeci de mii de noi locuri de muncă pe hârtie, șomaj în economie, titrează publicația.
  • Ziarul Financiar prezintă 50 de tendințe pentru anul 2014. Printre acestea se numără o creștere a PIB cu 2%, creșterea exporturilor cu 10%, iar consumul de energie va scădea cu 4%.
  • Libertatea deschide ediția de astăzi cu Andreea Marin, care s-ar fi căsătorit civil cu turcul Tuncay Ozturk, în vârstă de 28 de ani. Își va risca viața de dragul lui Tuncay?, se întreabă tabloidul, care precizează că șansele ca Zâna să mai poată naște sunt extrem de reduse.
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu