Skip to main content

VIDEO. Președintele CJ Brăila, jignitor la adresa unei jurnaliste: „Îi dau două picioare în gură. Niște nesimțiți”

 

bunea stancu - b1

Publicitate

„Niște obraznici mă. Niște fâțe. (...) Îi dau două picioare în gură. Băi să-ți trimit demisia mă. Niște nesimțiți. Nu aveți pic de bun simț”, a spus președintele CJ Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, despre jurnalista B1 TV, Mădălina Poenaru, potrivit B1 TV.

Chestionat cu privire la faptul că se afla în concediu la ski, în loc să se preocupe de problemele oamenilor, edilul a răbufnit: „Dacă am plecat câteva zile din țară am plecat în conformitate cu zilele legale și în baza unui bilet pe care l-am cumpărat în urmă cu 7-8 luni de zile. Când am plecat era negru asfaltul. Am o rugăminte, dacă sunteți de la presă, să fiți și politicoasă. Puneți mâna și citiți cum se ajunge președinte de CJ”, i-a spus președintele CJ Brăila reporteriței B1 TV, Mădălina Poenaru.


 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • @bahmu

  "... era plecat de vreo 10 zile…pe bune…ce era sa faca, sa se intoarca in tara si ..."

  Da, orice persoana reponsabila, cu o asemenea functie, ar fi lasat totul si s-ar fi intors rapid la DATORIE.

  Basescu? Are cu totul alte responsabilitati.
 • nici mie nu imi e simpatic, dar daca omu si-a luat bilet de citeva luni, era plecat de vreo 10 zile...pe bune...ce era sa faca, sa se intoarca in tara si sa stea blocat in Otopeni citeva zile pina se desfunda drumurile pina la Braila...inca o exagerare marca B 1 TV...apropos, pe unde si ce a facut presedintele Basescu pe perioada celor 2 viscole...ca multa lume se intreba pe unde este ascuns de nu mai este vizibil pe nicaieri...
 • M-am tot uitat la inregistrare. Se aude tot ce e transcris, mai putin faza cu "picioarele in gura".
  Presedintele ala de consiliu judetean e un dobitoc, asta fara doar si poate. Numai ca partea cea mai tare pare inventata de B1.

Trimite un comentariu