Skip to main content

Au inceput înscrierile la competiția celor mai eficiente reclame - EFFIE 2014

 

logo effieInternational Advertising Association România (IAA România) şi Uniunea Agenţiilor de Publicitate din România (UAPR) anunță deschiderea înscrierilor pentru cea de-a unsprezecea ediție a Romanian EFFIE Awards 2014, singurul festival care premiază eficiența.

Publicitate

Înscrierile se vor putea face în perioada 17 februarie – 6 iunie.

Ștefan Teodorescu (Group Brand Director Ursus Breweries SA) este Preşedintele Comitetului de Organizare al ediției de anul acesta.

Noutăți la Effie 2014: materialele de creație doar pe suport digital

Pentru a simplifica procesul de înscriere în competiție, Comitetul de Organizare a decis ca începând cu anul acesta materialele de creație să fie predate doar pe suport digital, nu și în exemplare tipărite.

De asemenea, anul acesta au fost actualizate și definițiile categoriilor Renaissance, Shopper Marketing, Brand Experience, GoodWorks EFFIE - Non – Profit, Media Innovation și Single media company activation.

Mai multe detalii despre modalitatea de înscriere găsiți pe site-ul oficial al festivalului, www.effie.ro.

"How to win an Effie" - seminar gratuit organizat la sediul IAA

Pe 24 februarie va avea loc, la sediul IAA România, seminarul "How to win an EFFIE", începând cu ora 10.00. Evenimentul își propune să le ofere participanților mai multe detalii și sfaturi pentru înscrierea în competiție. Participarea este gratuită.

 

Seminarul va fi susținut de Ștefan Teodorescu, preşedintele Comitetului de Organizare Romanian EFFIE Awards 2014, Lorand Balint – Managing Director Leo Burnett și Ștefan Chirițescu – Head of Strategy Graffiti BBDO.

Aceștia vor oferi exemple din anii trecuți, vor răspunde la întrebările participanților și vor detalia noutățile din competiția de anul acesta.

Despre EFFIE 

EFFIE Awards este un festival internaţional sub licenţă EFFIE Worldwide, Inc. EFFIE Awards a fost lansat în 1968, in SUA. Romanian EFFIE Awards este un eveniment de marcă al industriei de marketing şi comunicare, organizat de International Advertising Association România (IAA România), în parteneriat cu Uniunea Agenţiilor de Publicitate din România (UAPR) şi implementat de The Institute.
Lista câștigătorilor Romanian EFFIE Awards 2013 este disponibilă pe www.effie.ro.

CALENDARUL ROMANIAN EFFIE AWARDS 2014

Seminarul “How to win an EFFIE”: 24 februarie

Perioada de înscrieri: 17 februarie – 6 iunie
Primul deadline: 28 martie 2014
Al doilea deadline: 25 aprilie 2014
Ultimul deadline: 6 iunie 2014

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu