Skip to main content

Cable Direct vinde publicitate pentru UTv

 

utvPostul de muzică UTv semnează un parteneriat cu Cable Direct în 2014. Începând cu data de 3 martie, regia de media Cable Direct va vinde şi planifica în exclusivitate în România spaţiul de publicitate al UTv şi UTv HD.

Publicitate

De asemenea, Cable Direct va relaţiona Utv cu agenţiile si clienţii de publicitate, cu scopul de a crea parteneriate sustenabile pentru proiectele speciale ale UTv.

Regia de media va prelua în portofoliul propriu şi site-ul www.utv.ro.

Televiziunea UTv este deţinută de compania de telecomunicaţii RCS&RDS. Postul are un format tematic-muzical şi se adresează unui public cu vârsta cuprinsă între 15 şi 35 de ani.

Despre Cable Direct

Cable Direct, a fost înfiinţată în 1999 ca o companie dedicată vânzării de spaţiu publicitar pentru televiziunile tematice. Cable Direct desfăşoară şi activităţi de marketing, producţie de programe finanţate de clienţi, organizare de evenimente şi campanii promoţionale pentru mediile reprezentate.

Printre clienţii pe care compania îi are în portofoliu se numără posturile de televiziune: AXN, AXN BLACK, AXN WHITE, National Geographic, History, Cartoon Network, Boomerang şi TCM.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus