Skip to main content

Cif a început să curețe străzile de mesaje agresive, care îi pot afecta pe copii

 

Campania Cif Cif, marcă a Unilever, alături de MRM România și McCann Bucureşti, au lansat campania socială de curățare a străzilor de mesaje și însemne agresive, care pot influența într-un mod negativ buna dezvoltare a copiilor.

Publicitate

Campania „Cif curață România” își propune înlăturarea mesajelor vulgare, cu potențial agresiv sau discriminatoriu de pe stradă, pe care le vor semnala locuitorii din toate orașele țării. Campania se desfășoară la nivel național, în perioada 20 februarie – 30 mai.

Această campania a fost anunțată, în urmă cu o săptămână, printr-un spot de teasing în care cântărețul CRBL și Răzvan Simion, unul dintre prezentatorii matinalului de la Antena 1, vorbeau despre impactul negativ pe care îl au mesajele agresive asupra dezvoltării copiilor, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

MECANISM. Cum funcționează campania?

Screen Shot 2014-02-25 at 1.42.55 PMLocuitorii care sunt deranjați de mesajele agresive de pe străzi pot să le semnaleze pe site-ul cif.ro, pe pagina de Facebook a campaniei sau prin intermediul unei aplicații de mobil.

  • Oricine poate să încarce pe www.cif.ro sau pe pagina de Facebook a campaniei fotografii cu mesaje sau însemne agresive întâlnite pe stradă, pentru ca Cif să ajungă la ele și să le curețe.
  • De asemenea, pentru a simplifica procesul de identificare a locurilor care contin mesaje agresive sau discriminatorii, a fost dezvoltata o aplicatie de mobil disponibilă pentru: Google Play (Android) și pentru App Store (iOS).

Rezultatele campaniei se vor vedea într-o galerie cu pozele de înainte și după curățare

Locațiile curățate pe parcursul campaniei vor fi alese dintre fotografiile înscrise pe site de catre public, în limitele și condițiile regulamentului.

Pe măsura finalizării operațiunilor de curățenie, pozele de înainte și după curățare vor fi disponibile în galeriile de pe website și de pe pagina de Facebook.

Spotul dedicat campaniei

http://www.youtube.com/watch?v=HXBtniTY3Wk

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu