Skip to main content

CNA reanalizează sancțiunile date B1 TV și Antenei 3 de 70.000 și 50.000 de lei

 

Robert Turcescu

Publicitate

Consiliul Național al Audiovizualului va reanaliza mâine sancțiunile pentru posturile B1 TV și Antena 3 de 70.000 de lei, respectiv, 50.000 de lei.

Reanalizarea sancțiunilor a fost solicitată de trei membri CNA: Narcisa Iorga, Valentin Jucan și Florin Gabrea, după cum paginademedia.ro a scris AICI

„Amenzile sunt disproporționate în raport cu motivele invocate de Consiliu în sancționarea celor două posturi. (...) Posturile Antena 3 și B1 TV sunt invers proporțional amendate", a explicat săptămâna trecută Narcisa Iorga, pentru Paginademedia.ro.

B1 TV a fost amendat, pe data de 6 februarie, cu suma de 70.000 de lei pentru afirmațiile făcute în cadrul a două ediții ale emisiunii Sub semnul întrebării, realizate de Robert Turcescu. Mai exact, într-una dintre ediții, Turcescu, alături de invitații săi, a vorbit despre „marțea nagră”, spunând, printre altele: „Ăștia care au pus la cale practic o lovitură de stat, au amputat Codul Penal ridicându-se deasupra legilor”. Într-o altă ediție a fost prezentat un interviu cu Dan Puric, în care acesta afirma că România este condusă de „un stat mafiotic”. Ulterior, în ședința din 6 februarie, CNA a decis să pună sub aceeași amendă și două ediții ale emisiunii Ring TV despre cazul Elodia.

De cealaltă parte, Antena 3 a fost sancționată cu 50.000 de lei pentru o ediție a emisiunii Sinteza zilei, din 14 ianuarie, pentru denigrarea Andreei Pora.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Dna Maria Preda, imi cer scuze ca trebuie sa va corectez, ati gresit la editarea postului. Nu este vorba de B1, ci de Antena 3. Tov. Voiculescu finanteaza trustul Intact Media, mare parte din CNA si multe altele. Si cum bine intelegem, o parte din romani , nu cei de la B1 sunt favorizati, ci Antena 3.
  • este clar ca nu le sunteti simpatic,desi ei fac nenumarate gafe,jicnesc si injura fara nici o rusine,cei de la antene ,continua sa fie tolerati de cna...pacat...se duce tara asta de rapa!rusine celor care au contribuit la distrugerea acestei natii!

Trimite un comentariu