Skip to main content

Cristi Burci: “Vrem ca Prima TV să promoveze în Divizia A”. Ştirile Prima TV, în colaborare cu redacţia Adevărul.

 

Cristi Burci - Sursa foto: QMagazine.ro
Cristi Burci - Sursa foto: QMagazine.ro

Publicitate

Ce vrea Cristi Burci de la Prima TV, post care se va relansa cu o nouă grilă, prezentatată de Paginademedia.ro aici? Direcţia este divertismentul în general şi comedia, în special.

Cristian Burci, pentru Paginademedia.ro:

“În momentul de faţă, avem pe piaţa de entertainment TV două posturi de Divizia A – Pro TV şi Antena 1 - şi două de Divizia BKanal D şi Prima TV. Vrem ca, până la toamnă, Prima TV să promoveze în Divizia A.”

Ştirile de la Prima TV vor fi realizate în colaborare cu echipa cotidianului Adevărul, deţinut tot de Burci.

Cristian Burci:

Vom construi o televiziune care să se bazeze pe:

1. Ştiri echilibrate, dinamice, cu care telespectatorii să se poată identifica. Ştirile vor fi produse de echipa Prima TV împreună cu redacţia Adevărul.

2. Comedie – vrem să devenim prima staţie în producţia de comedie din România şi vom adăuga, pe lângă ce e acum la Prima TV – Cârcotaşii, Trăsniţii – producţii noi. Mondenii vor fi într-un nou format, cu guest star, cu band.

3. Filme de calitate – pachetele de filme vor conţine în special producţii de acţiune şi de comedie

Principiul de bază este Conţinutul este rege. Al doilea principiu: Prima TV trebuiă să producă un tip de conţinut care să fie difuzat pe TV, dar care să poată circula şi pe alte device-uri, fie că vorbim de tablete sau telefoane, fie că vorbim despre calculator sau laptop. Pornind de la aceste principii relansăm Prima TV”, a mai spus Cristian Burci.

Prima TV urmează să se relanseze în luna martie, cu o grilă în care se regăsesc emisiuni noi, programe realizate de redacţiile din grupul Adevărul (Click, Dilema veche, Historia, Ştiinţă şi tehnică) şi show-uri relansate (de Mondenii se va ocupa Andrei Boncea). Florin Călinescu revine cu Chestiunea zilei, dar de la toamnă.

Citeşte care sunt noutăţile grilei Prima TV, pe Paginademedia.ro, AICI.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Nicu Necolae Nicu Necolae
    Da.Vrei sa fii milionar se intoarce.
  • Adi Adi
    Îl aduce și pe Sassu să se ocupe de TV? Ar fi păcat să nu... nu de alta, dar cunoaste bine biroul de la adevărul, iar dac e vorba de risipit banii, el e campion
  • Marian Marian
    Dar ce se aude referitor la "geniul" de la departamentul de programe, Veronica Sorescu? O sa ramana in continuare sau IN SFARSIT o sa vina cineva cat de cat competent? Nu cred ca risca Burci sa investeasca atatia bani avand o nulitate la carma departamentului in cauza.
  • Eladio Carnariu Eladio Carnariu
    As merge pe telenovele turcesti si indiene premium in momentul de fata.
    Orientul prinde la romani si altfel decat dans din buric.
    postul are nevoie de un driver.
    Esca este un driver pentru pro tv.
    Nici antena1, nici kanal d si cu atat mai putin prima nu au un driver.
    Poate iantu sa fi fost pe vremuri pentru prima.
  • villy villy
    De unde... Trebuie emisiuni de indobidocit romanii.
  • analfabet analfabet
    Un concurs de cultura generala, ceva?...
  • alin alin
    Economia o sa o faca cu sclavii care stau pe aceleasi salarii mici de 8 ani, o sa munceasca dublu pe aceasi bani. Pentru Calinescu,si Boncea,Bendeac,Raicu si altii care stsu pe cai(bani) multi sant bani..... O mizerie, vai de cine va sta acolo, Burci nu da bani de la el niciodata, sa vedem sponsorul pentru cat timp o sa aiba.
  • marius marius
    Aceleași vorbe le spunea si in momentul in care s-a transformat fostul amerom in prima tv, daca nu mă înșel pe la sfârșitul anilor 90'. Ce s-a realizat? doar vorbărie si un canal cu audiente slăbuțe, mai mici decât naționaltv, care nu prea investește mult in producții tv. Dar sper sa mă înșel de dragul concurentei si diversificării pieței audiovizualului.
  • andy andy
    prima tv isi va schimba pachetul grafic si sigla?
  • Adi Adi
    Atentie MARE cei care semneaza cu Primatv!! Cand semnati cu Burci verificati de 100 de ori!! Daca se poate luati banii inainte ca apoi mai vedeti..... praful de pe toba!!Burci a anuntat ca vrea sa faca economii de 8 milioane pe an !! Asta suna a retrogradare !
  • Smiley_tgv Smiley_tgv
    Primul pas in fata ar fi renuntarea la „Trăsniții” & „Iubiri secrete”. Eu chiar nu inteleg de ce se mai ingroapa bani in asemenea productii.
    Acum ceva timp au incercat cei de la Prima sa fie „tari” pe seriale... le-a iesit oarecum o perioada de timp...
  • Alex is Alex is
    Cum sa promoveze in A cand lor le pleaca oameni buni? (Varlan)
  • mirceA mirceA
    Are dreptate cu Divizia A si B, numai ca Prima nu e in B. A fost odata, insa nu mai e de cativa ani buni.
    E cel mult in C.
    Deci, promovati in B prima data si, daca va permiteti transferuri de "jucatori de valoare" puteti vorbi si de A. Doar vorbi...
  • villy villy
    Boncea si Calinescu au idei bune, dar sa le pun in aplicare cum trebuie. Eu cred ca in spate e si Sarbu, doar ca exista o clauza in contract si nu poate conduce alt post tv, de asta e Burci la volan.
  • maria maria
    Mondenii cu Boncea in spate suna interesant . Aveau nevoie de o schimbare . Curios daca Bendeac singur va reusi sa scape de senzatia ca le stie pe toate si sa faca doar ce stie :).Carcotasii mai exista ? Sau daca exista traiesc in prezent sau din amintiri de acum 3-4 ani ? Televiziunea s-a schimbat , uorul la TV nu mai e ca acum ceva ani . Gainusa scrie la fel si nu mai tin minte de cand nu am mai auzit ceva nou de la ei . Pana si Dezbracatu care era haios si spontan face aceleasi lucruri . Huidu presupun ca are bunul simt sa nu mai apara macar si pentru ca e greu de urmarit .
    Calinescu din toamna ? Mai e pana atunci !

Trimite un comentariu

sus