Skip to main content

Gala Premiilor Oscar se vede și în România. HBO va difuza, în direct, ceremonia de premiere

 

Premiie Oscar Postul de filme HBO va transmite în direct și în exclusivitate, pentru România, cea de-a 86-a Gala de decernare a Premiilor Oscar, duminică noapte, 2 martie, de la ora 3:30.

Publicitate

HBO România va difuza Ceremonia de decernare a Premiilor Academiei Americane de Film, într-o transmisiune live, în limba engleză, nedublat.

Înainte de începerea Galei Premiilor Oscar, HBO România va avea și o transmisiune specială, în direct de pe covorul roșu, începând cu ora 2.00 (ora României).

Pe 4 martie, postul HBO va difuza și varianta editată și subtitrată a Premiilor Academiei Americane de Film, ediția 2014, începând cu ora 20:00.

Premiile Oscar 2014

Filmele Gravity și American Hustle conduc lista nominalizărilor cu câte 10 categorii fiecare. Cele două titluri sunt urmate îndeaproape de 12 Years a Slave.

Printre actorii nominalizați la premiul “cel mai bun actor într-un rol principal” se numără și Matthew McConaughey, câștigător al Globului de Aur pentru rolul său din filmul Dallas Buyers Club și personajul principal al producției originale HBO, True Detective / Detectivii din Louisiana.

A 86-a Gală a Premiilor Oscar va avea loc pe 2 martie, la Dolby Theatre (Kodak Theatre) din Los Angeles, și va fi prezentată de Ellen DeGeneres, actriță și vedetă de televiziune, prezentatoarea emisiunii “The Ellen Show”.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu