Skip to main content

Gala Super Bowl se va vedea și în România

 

Sursa foto: evz.ro
Sursa foto: evz.ro

Publicitate

Celebra gală americană Super Bowl, cel mai important eveniment sportiv din Statele Unite al Americii, se va vedea și în România.

Postul Sport 1 va difuza, în această noapte, de la ora 1.00, cea de-a 48 ediție a Galei Super Bowl.

Super Bowl XLVIII se joacă între Seattle Seahawks și Denver Broncos.

Super Bowl este unul dintre cele mai urmărite evenimente din lume. Anul trecut, finala a fost urmărită la televizor de peste 164 de milioane de americani.

Operatorii de cablu care retransmit Sport 1

Sport 1 este retransmis, în pachetele maxime, de UPC Digital, Focus Sat, Orange TV.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Sport 1 a murit, în mod oficial.

    Sport 1 Romania (acum 5 ore) - Facebook.

    Sport 1 Romania va inceta emisia in data de 5 Noiembrie 2014, astfel, nici noul sezon din NFL nu va mai fi difuzat.

    Multumim celor care, in acesti opt ani, au fost alaturi de noi si speram ca alte televiziuni, mai puternice financiar, sa acorde macar acelasi interes fata de NFL sau NHL pe care l-am avut noi. Nu am avut niciodata multi telespectatori, insa cei putini, care au stat pe frecventa postului nostru, au demonstrat mereu ca sunt oameni de calitate si tinem sa le multumim pentru sprijinul acordat.
  • Aici tu nu stii ce vorbesti!!!Cele mai bogate 3 cluburi sportive din lume sunt de fotbal(cel european) si anume R.Madrid,M.United si Barcelona.Sportul pe care se pariaza cel mai mult este fotbalul(cel european).Numai la bursa din Singapore se invart cateva miliarde de euro anual numai la Champions League.
  • Colaborarea dintre SPICE TV si SPORT 1 este oficiala. Cand a inceput colaboararea am vazut pe profiul de facebook al SPORT 1 mai multe anunturi despre aceasta colaborare :)
  • Sper ca stiti ca spicetv.ro este un site pirat. Nu vrei sa recomandati ceva ai de pe vplay si serialecoolpentruobae.ro ? :)

Trimite un comentariu