Skip to main content

Narcisa Iorga, membru CNA, a decis să-și facă blog despre audiovizual

 

Foto: Mediafax Foto
Foto: Mediafax Foto

Publicitate

Narcisa Iorga, membru CNA, a decis să-și lanseze un blog și o pagină de Facebook, sub numite „Despre audiovizual”, în care să scrie despre deciziile instituției.

„Vă anunţ pe toţi colegii şi cei prezenţi că, începând de astăzi, îmi deschid un cont de Facebook şi un site în care voi analiza tot ce se întâmplă aici în CNA”, a spus Narcisa Iorga, membru CNA, în ședința de astăzi.

„În CNA, al cărui membru încă mai sunt, legea nu mai are nicio valoare. Totul se face după regula "așa vreau eu". Situația s-a agravat de un an încoace. Am urmat toate căile procedurale interne și m-am lovit de pereți. Am cerut sprijinul Parlamentului. Ce naivitate!”, a scris reprezentantul CNA pe blogul său despreaudiovizual.ro.

„Poate că prin aceste mijloace, reușesc să arăt mai multora fața hidoasă a unei instituții care are o cu totul altă menire decât aceea de a discrimina pe considerente politice presa din România. O autoritate responsabilă pentru degradarea inadmisibilă a audiovizualului românesc, care se mulțumește doar să se lamenteze că nu are ce face”, a mai precizat membrul CNA.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu