Skip to main content

PE SCURT. mediaTRUST a devenit membru ARMA și BRAT

 

Screen Shot 2014-02-20 at 11.10.20 AMAgenția de monitorizare mediaTRUST România este, începând cu anul acesta, membru al Biroului Român de Audit Transmedia (BRAT) şi al Asociaţiei Române pentru Măsurarea Audienţelor (ARMA).

Publicitate

Odată cu aderarea la cele două instituții profesionale, mediaTRUST dispune de datele de audiență oferite de ARMA și BRAT, informații ce vor putea fi integrate în analizele și rapoartele media furnizate de compania de monitorizare.

  • În calitate de membru BRAT, mediaTRUST dispune de serviciul SNA FOCUS - sistemul de cercetare media care oferă rezultate de audienţă pentru presa scrisă.
  • Prin alăturarea la ARMA, mediaTRUST România are acces la datele oficiale de audiență TV. Acest fapt îi permite mediaTRUST să realizeze analize media ce permit evaluarea targetării corecte şi eficiente a comunicării.

Despre mediaTRUST

mediaTRUST România a fost înfiinţată în 1999 şi furnizează servicii de monitorizare către companii româneşti şi străine.

mediaTRUST monitorizează în prezent 23 posturi TV naţionale, 12 posturi radio naţionale, peste 570 de publicaţii naţionale şi locale, peste 2000 de surse de ştiri online, peste 20000 de blog-uri si forum-uri la care se adaugă toate conturile publice ale utilizatorilor români de Facebook, Twitter si Google+.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu