Skip to main content

Radio Trinitas a devenit rețea națională

 

trinitas

Publicitate

Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat transformarea Trinitas în rețea națională de radio.

„Acoperim prin cele 51 de stații locale peste 85% din teritorialul național, iar pe de altă parte, din 2007, de câd radioul Trinitas a devenit radioul Patriarhiei Române, am construit o grilă de programe care are în componență atât informații cât și emisiuni de interes național. Grila noastră este adresată tuturor categoriilor de ascultători și încercăm să îmbinăm specificul național cu cel regional”, a declarat un reprezentant al postului Trinitas, prezent în fața CNA.

În România, mai există cinci rețele naționale de radio: InfoPro, ProFM, Europa FM, Național FM și Radio 21.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Nu prea ascult Radio Trinitas insa urmaresc doua emisiuni legate de patrimoniu pe Trinitas tv, foarte bine realizate.
  • O „rețea națională” radio înseamnă că postul nu mai e obligat să asigure program local, însă, în schimbul acestui beneficiu, ar trebui să nici nu mai poată vinde publicitate locală! Nu cum face „Info Pro” aka „Pro FM”, care nu respectă deloc avizul de retransmisie, difuzând tone de publicitate locală, fără a aduce niciun beneficiu comunității locale! Prin această atitudine, CNA contribuie din plin la dispariția presei locale (sub formă de radiodifuzori)!

    Dar văd că nimănui nu-i pasă. Narcisa Iorga își face blog pentru a se lupta cu Antena 3, în viziunea dânsei CNA-ul ocupându-se doar de televiziuni (vezi motto-ul „Privesc televizorul ca pe Cutia Pandorei”).
  • Radio Trinitas e retea nationala acum dar nu in sensul in care e Europa Fm sau Pro Fm care au relee de mare putere, cat in sensul ca are statii in numeroase orase din tara dar de mica purtere, cu cateva exceptii. Ar fi cateva optiuni 92,1 Mhz de la Sebis sau 94,2 de la Arad, sau Nucet 96,4 Mhz

Trimite un comentariu