Skip to main content

Știrile de pe fluxul Agerpres, disponibile pe smartphone-uri și tablete

 

Aplicatie mobil, agerpres Agenția de presă a statului a anunțat recent că și-a lansat aplicația mobilă, care poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play.

Publicitate

Aplicația agenției naționale de presă Agerpres este disponibilă, începând din 11 februarie, pentru telefoane mobile și tablete.

"Aplicația le oferă utilizatorilor acces la cele mai importante știri în timp real și le facilitează utilizarea prin elemente de design adaptate tendințelor actuale", se arată într-un comunicat al Agerpres, remis Paginademedia.ro.

Ce aduce nou această aplicație?

  • Dispune de un algoritm inteligent de sortare a informației în funcție de relevanță, acest algoritm fiind prezent și pe site-ul www.agerpres.ro.
  • Notificările push pentru Breaking News, prin care utilizatorul aplicației află în timp real cele mai importante știri și evoluția acestora.
  • Suport sharing integrat pentru Facebook, Twitter, e-mail și SMS.
  • Abonații agenției de presă Agerpres pot accesa mult mai ușor și mai rapid fluxurile speciale de știri cu ajutorul aplicației mobile, prezentă în sistemele de operare Android și iOS.

Lansarea aplicației de mobil vine în contextul sărbătoririi a 125 de ani de la înfiinţarea Agerpres, eveniment care va avea loc pe 27 martie 2014.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu