Skip to main content

Universal Channel va difuza Doi bărbați și jumătate, varianta cu Charlie Sheen

 

Doi barbati si jumatateTeleviziunea de filme Universal Channel, parte a rețelei americane NBCUniversal, va începe difuzarea celebrului sitcom "Doi bărbați și jumătate" în România, de la primul sezon, care îl are ca protagonist pe Charlie Sheen.

Publicitate

Postul va difuza câte două episoade din serialul Doi bărbați și jumătate, de luni până vineri, de la ora 17.00. Serialul este difuzat pentru prima oară de Universal Channel.

Postul Universal Channel mai are în grila sa două seriale de comedie. Televiziunea difuzează în ziua de miercuri serialele Teoria Big Bang (de la ora 22:00) și Mike și Molly (în continuare, de la ora 22:30).

Serialul "Doi bărbați și jumătate, nominalizat de două ori la Globurile de Aur și câștigător al unui trofeu Primetime Emmy, nu este la prima difuzare în România.

Anul trecut, Pro TV a difuzat, începând cu 28 ianuarie, cel de-al nouălea sezon al serialului de comedie "Doi bărbați și jumătate", în care a Ashton Kutcher i-a luat locul lui Charlie Sheen.

Ashton Kutcher a fost ales de producători să îl înlocuiască pe controversatul Charlie Sheen, rol pentru care Ashton a primit nu mai puţin de 700.000 de dolari pentru fiecare episod, potrivit presei internaționale.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu