Skip to main content

Vedeta celui mai nou serial de supraviețuire de pe Discovery vine în România

 

Joel Lambert - Discovery Channel - ManhuntJoel Lambert, gazda celei mai noi emisiunii de supraviețuire de pe Discovery Channel, Manhunt, vine în România pe 28 februarie.

Publicitate

Serialul Manhunt va avea premiera, în România, pe 2 martie (duminică), de la ora 22.00, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Fostul lupătător al marinei americane, specializat în misiuni de supraviețuire și evadare, va participa în premieră mondială la un joc "de-a șoarecele și pisica", care se va desfășura pe străzile Capitalei.

Evenimentul de promovare a noului serial de supraviețuire este organizat de Discovery Networks cu sprijinul UPC România.

Cum se va desășura urmărirea lui Lambert prin București și cum pot participa românii la "misiune"

CAMPANIE INTERACTIVĂ. Cei care vor să participe la urmărire se pot alătura uneia dintre cele trei echipe formate din "forțe speciale", care îl vor vâna pe Joel.

Astfel, oricine le poate da o mână de ajutor online urmăritorilor, devenind parte a "creierului" care le va da indicații despre localizarea lui Joel pe teren.

Tot ce trebuie să facă este să se înscrie pe website-ul www.bucharestmanhunt.discovery.ro până pe 28 februarie inclusiv.

Pe parcursul urmăririi, participanții vor putea fi alături de Joel şi de “trupele speciale” prin intermediul camerelor care vor filma întreaga acțiune şi o vor transmite live prin video streaming pe website-ul dedicat campaniei.

Competiţia are şi premii - 3 dispozitive GPS Garmin MAP 62 care vor fi acordate prin tragere la sorţi fanilor care se vor înscrie în competiţie.

Citește și:

 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • vine sa vada cum se poate supravietui cu 350 le lei pensie? sunt uimiti ca batranii romaniei continua sa traiasca desi s-au facut toate demersurile sa moara? poate se mai taie niste copaci in cinstea astuia si pe urma face o editie cum sa respiri cand nu mai ai ce respira!

Trimite un comentariu