Skip to main content

B1 TV va difuza documentarul “Sistemul lui Putin”

 

Foto: belgiumdoc.com
Foto: belgiumdoc.com

Publicitate

Postul B1 TV va difuza mâine, de la ora 21.00, în cadrul emisiunii „Special B1” cu Sorina Matei, documentarul „Sistemul lui Putin”, despre ascensiunea liderului de la Răsărit și cultul creat în jurul său.

Documentarul, realizat în 2014 de casa de producție franceză Les Films de Grain de Sable, vorbește despre reala față a Rusiei după trei mandate sub conducerea liderului suprem Vladimir Putin: control total al statului asupra mass-media, tentative repetate de intimidare a opoziției politice, agresiuni militare asupra fostelor republici sovietice și sprijinirea regimurilor antidemocratice din China sau Siria.

„Sistemul lui Putin” („Putin is back”, Les Films de Grain de Sable, Franța, 2014, regizat de Jean-Michel Carré) își propune să ofere cheia înțelegerii noilor obiective ale Federației Ruse, potrivit unui comunicat de presă al B1 TV.

După opt ani și două mandate de președinte, Putin revine cu o nouă strategie atent pusă la punct, pe care o va dezvălui documentarul difuzat în exclusivitate în România de postul B1 TV.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • In ultima saptamana am constata urmatoarea abordare (confirmata de 2-3 postari la acest articol): cand lumea se plange de Putin si de crimele de care se face vinovat, invariabil se gasesc 2-3 indoctrinati (de obicei fani A3) care spun: da' americanii nu au facut la fel? da' regimu' Basescu nu este si el de vina? da' UE nu a facut la fel in Iugoslavia?
    De parca abuzurile altora ar fi o scuza pentru ce face Putin.
    Dragi "romani de bine", faceti un referendum, cereti anexarea la Rusia si chemati Armata Rosie eliberatoare, sa ne ocupe din nou. Doar asa, ca sa-i aratati voi "lu' unchiu' sam si lu' baselu' ca si altii ie la fel de rai".
    Urat neam suntem! Si lipsit de memorie.
  • Cand vom vedea lab1tv si documentarul "Sistemul lui Basescu"? Sistemul lui Basescu va face o audienta uriasa si astfel poate vor avea bani b1.

Trimite un comentariu