Skip to main content

Cătălin Emilian, fostul șef al Gemius, country manager la RTB House

 

Catalin Emilian Dragota
Cătălin Emilian. Sursa foto: Dragota.com

Publicitate

Cătălin Emilian, cel care a coordonat în ultimii șapte ani agenția de cercetare Gemius, a fost numit Country Manager pentru România la compania RTB House.

La RTB House el se va concentra pe dezvoltarea prezenței companiei pe piața locală prin extinderea portofoliului de clienți și lansarea de noi produse, anunță compania.

Cătălin Emilian:

“Scopul nostru nu este să livrăm doar tehnologie pentru a cumpăra spațiu publicitar după modelul de Real Time Bidding, ci vom oferi clienților noștri suport complet pentru a maximiza eficiența campaniilor publicitare.”

Cătălin Emilian are 10 ani de experiență în online. În ultimii șapte, a coordonat operațiunile Gemius în România și Republica Moldova. După plecarea lui Emilian, conducerea Gemius a fost preluată de Victor Avram, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Despre RTB House:

- RTB House dezvolta propriile instrumente pentru cumpararea de spatiu publicitar si afisarea de bannere în modelul de licitare in timp real (RTB).

- Are operatiuni pe 30 de piete, printre care se se gasesc si: Bulgaria , Republica Ceha , Franta , Germania, Maroc, Olanda, Polonia , Romania , Rusia , Spania, Suedia , Turcia si Ucraina .

- Funcționează în la nivel internațional de doi ani și este prezentă în România de la jumătatea anului trecut.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu