Skip to main content

Cruduța a adus o amendă de 10.000 de lei Antenei 1 pentru limbaj vulgar

 

Sursa foto: Ziare mondene
Sursa foto: Ziare mondene

Publicitate

Consiliul Național al Audiovizualului a decis amendarea cu 10.000 de lei a postului Antena 1 pentru o ediție a emisiunii Super Bingo Metropolis. 

Postul a fost sancționat după ce Daniela Crudu a folosit expresii precum „nu mai pot de draci", „beţiv nenorocit", „împuţitu' dracu'", "jigodie care eşti, ordinară", „fir-i-al dracului să fii", „împuţitul ăsta nespălat". Și Romică Țociu a avut la rândul său exprimări vulgare: „te uiţi în ţâţele lu' nevastă-mea de când ai venit," Eu nu i-aş permite lu' nevastă-mea... Eu o plesnesc din prima, să ştii!"

Emisiunea a ajuns pe masa CNA după ce a primit două reclamații din partea telespectatorilor care spuneau: „Limbajul protagoniştilor, în special al Danielei Crudu, este foarte vulgar. Glumele şi scenetele sunt de prost gust şi o bătaie de joc”

Mirela Bomboe, reprezentanta postului în fața CNA, a declarat: „Considerăm că reclamațiile sunt neîntemeiate și exagerate. Repet este vorba despre o emisiune de divertisment.”

După dezbaterile pe acest subiect, membrii CNA au venit cu două propuneri: Narcisa Iorga - 30.000 de lei, iar Monica Gubernat - 10.000 de lei. În final a trecut propunerea de 10.000 de lei, votată de Lorand Turoș, Monica Gubernat, Viorel Vasile Buda, Laura Georgescu, Cristina Trepcea și Răsvan Popescu. Narcisa Iorga Florin Gabrea și Radu Călin Cristea au votat împotrivă.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu