Skip to main content

Eventures, agenția Amaliei Năstase, se afiliază la rețeaua Havas Sports & Entertainment

 

Amalia Nastase
Foto: Agerpres

Publicitate

Agenția de comunicare integrată Eventures, deținută de Amalia Năstase și Răzvan Vasilescu, a semnat un parteneriat strategic cu Havas Sports & Entertainment (HS&E), rețeaua de brand engagement a grupului Havas.

Parteneriatul are ca scop extinderea activităților agentiei HS&E din Estul Europei, aceasta fiind deja prezentă în piețele din Polonia și Rusia.

Colaborarea între eventures și HS&E va beneficia și de sprijinul agențiilor Havas Media Group din România, conduse de Dinu Terețean, Managing Director, potrivit unui comunicat de presă al Eventures.

Condusă de Amalia Năstase și de Răzvan Vasilescu, eventures deține câțiva clienți comuni cu HS&E, precum LVMH, BMW, BBC și adidas.

Referitor la noul parteneriat, Lucien Boyer, Președinte & CEO Global Havas S&E, a declarat:

”Suntem foarte entuziasmați să intrăm pe piața din România și să susținem clienții interesați de expertiză locală, în Europa de Est, precum și de forța unei rețele globale. Ideile inedite ale eventures bazate pe noi tehnologii și pasiune se potrivesc perfect viziunii și spiritului HS&E. Suntem nerăbdători să colaborăm cu clienții eventures, să le satisfacem nevoile de comunicare globală și, în același timp, să le furnizăm o ofertă completă clienților noștri care își propun să ajungă pe piața din România. Suntem dornici să realizăm lucruri mărețe împreună.”

Amalia Năstase, Managing Partner eventures, a declarat:

”Acest parteneriat reprezintă un pas important în dezvoltarea agenției noastre, având în vedere faptul că vom beneficia de palmaresul global, expertiza și oportunitățile pe care ni le oferă această rețea de referință în materie de sport și divertisment. Așteptăm cu nerăbdare să le putem oferi clienților noștri servicii complete și o vizibilitate extinsă pe plan internațional prin crearea unei punți de legătură între agențiile noastre. Și aici mă refer la un exemplu concret: StratoSfera, cea mai mare sferă de proiecție din lume, va sta la dispoziția clienților HS&E și Havas pentru evenimentele organizate în viitor.”

Despre eventures

Agenția eventures acoperă întreaga gamă de servicii de comunicare 360 de la PR, BTL, corporate affairs, campanii ATL până la digital communication și brand reputation management.

Despre HS&E

  • Havas Sports & Entertainment este rețeaua globală de brand engagement a HAVAS. Aceasta face parte din HAVAS MEDIA GROUP și cuprinde 35 de birouri în 20 de piețe incluzând Havas Sports & Entertainment și agențiile ignition.
  • Agențiile Havas Sports & Entertainment evaluează strategic modul în care brand-urile pot crea relații semnificative cu clienții, influențându-le pasiunea pentru sport și divertisment prin conținut, social media, PR și experiențe sociale.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu