Skip to main content

EXCLUSIV. Negocierile Intact - Ringier pentru GSP s-au împotmolit din nou. Șanse infime pentru tranzacție

 

GSP Esec in zori

Publicitate

Negocierile dintre Intact și Ringier pentru Gazeta Sporturilor s-au împotmolit încă odată, după discuții pe care cele două părți le-au avut în această săptămână, conform unor informații Paginademedia.ro de la surse apropiate negocierilor.

Potrivit acelorași surse, de data aceasta, șansele ca discuțiile să se reia sunt aproape nule, iar cele două părți au pus punct unor negocieri care s-au întins pe jumătate de an.

Ringier și Intact au mai ajuns într-un impas la sfârșitul anului trecut, după ce Pro Sport s-a închis, iar Intact a cerut un preț mai mare pentru Gazeta Sporturilor (după cum Paginademedia.ro a scris AICI). Ulterior, discuțiile au fost reluate. De data aceasta însă, sursele Paginademedia.ro dau ca foarte puțin probabilă varianta redeschiderii discuțiilor.

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, factorul care a cântărit mult în stoparea negocierilor în această săptămână a fost piața de distribuție, măcinată de falimente și insolvențe (cele mai recente fiind Press Point și MAV).

Numai de la Press Point, Gazeta Sporturilor are de recuperat 300.000 de euro, conform tabelului creditorilor, publicat de Paginademedia.ro AICI.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Treci inapoi in cotetz. Acolo ti-e locul daca afirmi ca gsp si libertatea s-au unit la distributie. Esti in afara subiectului, a sistemului, a Romaniei si a Terrei.
  • Cred ca cei de la Ringier ar trebuii sa analizeze mai bine piata si sa plateasca oricat ar cere intactul pentru ca este o sansa foarte buna de a fi numarul 1 pe piata din domeniu.
  • Voiculescu e un batran - nu neaparat la etate ma refer ci la modul de a intelege lucrurile.
    Voiculescu e un prost afacerist - da, chiar daca suna ciudat, e adevarat. Afacerist nu inseamna sa furi statul ci sa faci strategii de pe urma carora sa castigi bani. Multi. Cat vrei tu de multi.
    Voiculescu e un viitor pârnaiaș - da, apropiaților lui. Un viitor pârnăiaș.
  • Ce patroni ignoranti... cred ca daca au 3 teveuri brusc se pricep si la print si online. Si nici banii nu stiu sa ii accepte cand le pica in poala... Pacat de echipa si de ziar, poate totusi nu s-or pierde, caci cred ca vom pierde cu totii.
  • Marii angrosisti au tot ingropat ziare da cred ca acum li se infunda si lor ca am vazut ca libertatea si GSP s-au unit la distributie. S-au prins si ei ca normal e sa lucreze cu noi direct, aia care vindem nu aia care isi lua comisioanele pentru transport sanchi
  • hehe, deci super afaceristul voiculescu cu nasul lui de vulpoi a ratat o vanzare pe bani ff multi intr-o perioada in care nimeni nu mai cumpara ziare. inspirat omul, ce sa zic :) asa e cand te lacomesti, o mai iei in freza. pacat de gazeta, care merita o soarta mai buna ... un ziar care duce in spate investigatii excelente si care produce zi de zi lucruri f interesante merita aplaudat, merita sustinut, merita investitii, nu asistat in drumul spre groapa comuna a printului ...

Trimite un comentariu