Skip to main content

Kanal D lansează Kfetele.ro, un site dedicat publicului feminin

 

Screen Shot 2014-03-04 at 11.25.55 AMPostul de televiziune Kanal D își extinde prezența online printr-o nouă platformă dedicata publicului feminin – www.kfetele.ro.

Publicitate

Noua publicație conține informatii din zone precum Fashion, Beauty, Work&Life Balance, Shopping, Lifestyle, Horoscop și Multimedia.

Kfetele.ro este cel de-al doilea mare proiect după wowbiz.ro, site care a reușit în mai puțin de un an de la lansare să urce în topul publicațiiloor online de tip tabloid, cu o medie de peste 130.000 de vizitatori unici pe zi, potrivit oficialilor Kanal D.

Lucian Romașcanu, Business Development & e-Commerce Director Kanal D:

“In linie cu strategia de a-si dezvolta operatiunile online, KanalD le propune cititoarelor din Romania un nou produs, un site care speram sa le devina prietenul de fiecare zi”, a declarat Lucian Romașcanu, Business Development & e-Commerce Director KanalD.

ThinkDigital va vinde publicitate pentru noul site

Spațiile publicitare ale noului site kfetele.ro vor fi administrate de ThinkDigital. Proiectul a fost dezvoltat in parteneriat cu compania de webdevelopment Publyo, agentie care a realizat din punct de vedere tehnic si site-urile wowbiz.ro si kanald.ro.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu