Skip to main content

Kanal D lansează Kfetele.ro, un site dedicat publicului feminin

 

Screen Shot 2014-03-04 at 11.25.55 AMPostul de televiziune Kanal D îşi extinde prezenţa online printr-o nouă platformă dedicata publicului feminin – www.kfetele.ro.

Publicitate

Noua publicaţie conţine informatii din zone precum Fashion, Beauty, Work&Life Balance, Shopping, Lifestyle, Horoscop şi Multimedia.

Kfetele.ro este cel de-al doilea mare proiect după wowbiz.ro, site care a reuşit în mai puţin de un an de la lansare să urce în topul publicaţiiloor online de tip tabloid, cu o medie de peste 130.000 de vizitatori unici pe zi, potrivit oficialilor Kanal D.

Lucian Romaşcanu, Business Development & e-Commerce Director Kanal D:

“In linie cu strategia de a-si dezvolta operatiunile online, KanalD le propune cititoarelor din Romania un nou produs, un site care speram sa le devina prietenul de fiecare zi”, a declarat Lucian Romaşcanu, Business Development & e-Commerce Director KanalD.

ThinkDigital va vinde publicitate pentru noul site

Spaţiile publicitare ale noului site kfetele.ro vor fi administrate de ThinkDigital. Proiectul a fost dezvoltat in parteneriat cu compania de webdevelopment Publyo, agentie care a realizat din punct de vedere tehnic si site-urile wowbiz.ro si kanald.ro.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • chiorean codruta-maria chiorean codruta-maria
    Buna ziua imi place mult kanald de si ma uit toata ziua la post va multumim

Trimite un comentariu

sus