Skip to main content

Mihaela Rădulescu, Marcel Pavel și Wilmark, în seara asta la O dată-n viață

 

mihaela radulescu. la O data-n viata Mihaela Rădulescu, Marcel Pavel și Wilmark vin în această seară la "O dată-n viață", emisiunea prezentată de Iuliana Tudor la TVR 1.

Publicitate

Emisiunea de divertisment, care a împlinit șapte ani, va fi dizuată de TVR1, în această seară, începând cu ora 21.00.

Competitorii Mihaelei Rădulescu vor fi Marcel Pavel şi Wilmark, potrivit unui comunicat de presă al Televiziunii Române.

Mihaela Rădulescu se va avea parte de susţinerea Sofiei Vicoveanca, Marcel Pavel îl va avea alături pe Gheorghe Turda, iar Wilmark va face echipă cu Maria Dragomiroiu.

Mihaela Rădulescu, despre participarea la O dată-n viață:

„E o invitaţie măgulitoare, succesul emisiunii O dată-n viaţă e de notorietate. În plus, e una din puţinele emisiuni rămase neîntinate de monden şi scandal, de derizoriu şi gâlceavă dâmboviţeană. Vin cu imensă plăcere la emisiunea moderată de Iuliana Tudor, dar şi cu o emoţie copleşitoare - e o stare reală şi energizantă, pe care am simţit-o mereu în preajma acestei artiste desăvârşite, Sofia Vicoveanca. Abia aştept să îmbrac costumul popular şi să mă las cucerită de farmecul tradiţiilor moldoveneşti. E o provocare atât de plăcută şi atât de…o dată-n viaţă!"

Cu cine se bate emisiunea Iulianei Tudor în care este invitată Mihaela Rădulescu?

Emisiunea O dată-n viață se intersectează pe intervalul de difuzare (21.00 - 00.10) cu două ore din talent-show-ul "Românii au talent" de la Pro TV, cu filmul "Pirații din Caraibe: La capătul lumii" difuzat de Antena 1 de la ora 20.30 la 00.15, cu o oră din Suleyman Magnificul (20.00 - 22.15) și serialul românesc "Fetele lu' dom' Profesor" (22.15 - 23.15), ambele producții difuzate de Kanal D.

Despre noul sezon O dată-n viață

Noul sezon O dată-n viaţă păstrează reţeta care a consolidat acest format în preferinţele românilor: Orchestra Lăutarii, sub bagheta dirijorului Nicolae Botgros, asigură acompaniamentul emisiunii, iar personajele Floarea şi Gheorghe - actorii Maria Buză şi Marius Rizea – revin cu momentele de umor.

Emisiunea păstrează componenta socială, în fiecare ediţie urmând să fie prezentate cazuri ce au nevoie de solidaritatea telespectatorilor şi care constituie, de fapt, miza pentru care vedetele acceptă provocarea Iulianei Tudor.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu