Skip to main content

Mugur Mihăescu: Proiectul de emisiune Vacanţa Mare s-a transformat în film lung metraj. Show-ul nu se mai face pe Antena 1

 

Mugur Mihăescu revine cu Vacanţa Mare pe TV, alături de Radu Pietreanu. Foto: Andreea Balaurea, Mediafax Foto

Publicitate

Proiectul de emisiune pe care trupa Vacanţa Mare îl avea în pregătire pentru Antena 1 s-a transformat între-un film de lung metraj, după cum a declarat Mugur Mihăescu pentru Paginademedia.ro.

“Filmările sunt terminat, acum suntem în faza de montaj”, a spus Mugur Mihăescu, cel care a şi regizat producţia.

Cum se va numi?

“Nu pot să dau multe detalii. Se va numi generaţii, iar actori suntem noi doi (Mugur Mihăescu şi Radu Pietreanu, n. red) plus tineri studenţi la actorie”, a continuat Mugur Mihăescu.

Iniţial, trupa Vacanţa Mare urma să realizeze o emisiune la Antena 1. “Emisiunea nu se mai face”, spune Mihăescu.

De ce?

Mugur Mihăescu: “Nu ne-am înţeles asupra formatului. Noi ne-am dorit ceva, iar postul TV a vrut altceva. Asta nu înseamnă că nu vom colabora. Poate chiar ei vor lua filmul.”

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • asdfa asdfa
    @Jurevycius - Poate ca tu crezi ca timpul lor a trecut,dar poate mai sunt si altii care vor sa-i vada, nu conteaza daca revin sau nu la TV macar sa fie filmati in timp ce pot face glumele pe care le faceau acum 10-15 ani.

    "ei s-au bazat pe prostia oamenilor, pe genul- hai sa i prostim pe prosti" Daca te uiti la ce a facut Bendeac cu personaje gen "Nicusor de la Braila" , "Nu stiu deastea" s.a.m.d o sa vezi ca e acelasi lucru.
  • moloz moloz
    nu ai ce sa discuti cu copii,vacanta mare si la bloc sunt celebre nu toate porcariile de acuma
  • Shadow Shadow
    Jurevycius , oamenii nu se schimba, iar postia a ramas...poate chiar s-a marit...Garcea este inca un personaj comic ce poate destinde mintile stresate ale telespectatorilor...Respect si La Multi Ani!
  • Jurevycius Jurevycius
    Alex, le a trecut timpu, asa se intampla, Calinescu, Tuca, Andreea Marin etc,etc, foarte,foarte putini se mentin, chiar daca au fost buni, nu mai sunt, pentru ca lumea se schimba, si cei de azi intr o zi vor disparea, vacanta mare a fost o infectie, ei s-au bazat pe prostia oamenilor, pe genul- hai sa i prostim pe prosti
  • Alex Alex
    vi se pare ca emisiunile de umor actuale sunt mai bune decat ce facea pe vremuri vacanta mare?tot ce este acum la tv se bazeaza pe prostia "vedetelor"de pe internet,dive autohtone si mascarici de 2 lei...ce facea vacanta mare,din punctul meu de vedere,era umor adevarat,glume originale,de calitate.sa-mi numeasca si mie cineva macar un personaj fictiv care sa fi avut macar jumatate din succesul avut de "Garcea",sau "Leana si Costel".Mie unul imi e dor de grupul "Vacanta Mare",si imi doresc sa apara iar la tv
  • pacepa pacepa
    garcea este cam dus pe faras deci sa nu mai faca atata sparnau ca nu mai este cea fost odata au venit altii acuma
  • Librarul Librarul
    nu mi se par de calitate cei de la vacanta mare. au un umor foarte slab si care nu mai are priza la public. nu stiu cine le va accepta formatul pe care il vor ei
  • Expertul, Expertul,
    Prinde gustul competitiei! Azi, la Protv, de la 20:25,incepe Master Chef sezonul patru.

Trimite un comentariu

sus