Skip to main content

Noul sezon din Urzeala tronurilor, din aprilie la HBO

 

Urzeala tronurilorSezonul al patrulea al celebrului serial Urzeala tronurilor va avea premiera, pe 7 aprilie, la HBO, începând cu ora 22.00.

Publicitate

Primul episod din noua serie va fi difuzat în România la doar câteva ore după premiera din Statele Unite ale Americii.

Televiziunea de filme HBO va difuza, în fiecare zi de luni, de la ora 22.00, câte un episod din noul sezon Urzeala tronurilor.

Primul episod va putea fi urmărit gratuit pe site-ul www.hbogo.ro. HBO GO este serviciul de video-on-demand al HBO.

Având la bază cea mai bine vândută serie de cărți fantasy, serialul Urzeala tronurilor (Game of Thrones) este o poveste epică despre trădare și nobilimea de pe tărâmul fictiv Westeros, unde verile și iernile pot dura ani de zile, iar pofta de putere o veșnicie.

Șapte familii nobile luptă să dețină controlul asupra ținutului mitic Westeros. Urzeala tronurilor este un serial emblematic și o producție de succes pentru HBO.

Despre sezonul IV din Urzeala tronurilor

  • La începutul sezonului, încurajați de măcelul de la Nunta Roșie din Riverlands, unde au murit mulți din inamicii casei Stark, Lannisterii țin cu dinții de Tronul de Fier.
  • În timp ce Stannis Baratheon continuă să-și construiască armata în Dragonstone, apare un nou pericol din sud, atunci când Oberyn Martell (Vipera Roșie din Dorne), rivalul casei Lannister, ajunge în Debarcaderul Regelui pentru a participa la nunta lui Joffrey și Margaery Tyrell și, ulterior, pentru a-și pune adevăratele planuri în aplicare. În nord, Rondul de Noapte, aflat în pragul dezbinării, este amenințat de armata veneticilor, condusă de Mance Ryder, care la rândul său este vânat de niște dușmani mult mai aprigi: Umblătorii Albi.
  • Ca și cum asta n-ar fi fost îndeajuns, Daenerys Targaryen, însoțită de cei trei dragoni amenințători și armata sa neîntinată, este gata să "elibereze" cel mai mare oraș de sclavi din partea de est (Meereen), care ar putea constitui o forță impunătoare pentru planul ei final: să plece spre Westeros și să-și revendice Tronul de Fier, care a fost luat cu forța de Lannisteri de la familia ei.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu