Skip to main content

PE SCURT. Rogalski Damaschin, partener al unei rețele de agenții independente de PR

 

Rogalski DamaschinAgenția de relații publice Rogalski Damaschin a fost selectată de rețeaua internațională de agenții independente de PR PROI WorldWide să devină partenerul său în România.

Publicitate

Procesul de selecție a fost derulat la începutul anului 2014 și a implicat 5 agenții de PR locale și independente.

Ce presupune acest parteneriat?

Prin acest parteneriat, Rogalski Damaschin va asigura servicii de comunicare pentru clienții agențiilor membre PROI WorldWide cu proiecte în România, dar și pentru clienții din România care au nevoi de comunicare regională sau globală, potrivit unui comunicat de presă remis Paginademedia.ro.

Parteneriatul include și accesul la o bază de know-how profesional global construit în 45 de ani de activitate a celor peste 60 de agenții partenere din toată lumea, de pe urma căreia agenţia va beneficia pentru a-și dezvolta noi expertize în corporate și consumer PR și la care va contribui la rândul său prin studiile de caz, practicile și instrumentele pe care le-a creat pe piața din România, se mai artă în comunicatul de presă.

Despre PROI WorldWide

PROI WorldWide este cea mai mare rețea de agenții independente de comunicare după veniturile nete generate, cuprinzând 60 de membri și 4,400 de clienți din 50 de țări și 5 continente. La nivel global, agențiile partenere dețin titluri de “Agency of the year” în țările lor, precum și premii acordate atât pentru consumer cât și pentru corporate PR.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu