Skip to main content

PE SCURT. Rogalski Damaschin, partener al unei reţele de agenţii independente de PR

 

Rogalski DamaschinAgenţia de relaţii publice Rogalski Damaschin a fost selectată de reţeaua internaţională de agenţii independente de PR PROI WorldWide să devină partenerul său în România.

Publicitate

Procesul de selecţie a fost derulat la începutul anului 2014 şi a implicat 5 agenţii de PR locale şi independente.

Ce presupune acest parteneriat?

Prin acest parteneriat, Rogalski Damaschin va asigura servicii de comunicare pentru clienţii agenţiilor membre PROI WorldWide cu proiecte în România, dar şi pentru clienţii din România care au nevoi de comunicare regională sau globală, potrivit unui comunicat de presă remis Paginademedia.ro.

Parteneriatul include şi accesul la o bază de know-how profesional global construit în 45 de ani de activitate a celor peste 60 de agenţii partenere din toată lumea, de pe urma căreia agenţia va beneficia pentru a-şi dezvolta noi expertize în corporate şi consumer PR şi la care va contribui la rândul său prin studiile de caz, practicile şi instrumentele pe care le-a creat pe piaţa din România, se mai artă în comunicatul de presă.

Despre PROI WorldWide

PROI WorldWide este cea mai mare reţea de agenţii independente de comunicare după veniturile nete generate, cuprinzând 60 de membri şi 4,400 de clienţi din 50 de ţări şi 5 continente. La nivel global, agenţiile partenere deţin titluri de “Agency of the year” în ţările lor, precum şi premii acordate atât pentru consumer cât şi pentru corporate PR.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus