Skip to main content

Turner Broadcasting System pregătește lansarea CNN Indonezia

 

CNN IndoneziaTurner Broadcasting System Asia Pacific şi PT Trans Media Corpora, unul dintre cele mai mari grupuri de media din Indonezia, au anunţat, la finalul săptămânii trecute, că vor lansa CNN Indonesia, un canal de știri 24 de ore din 24.

Publicitate

Lansarea postului de știri se face în baza unui parteneriat strategic între cele două companii. Acest canal inovator va fi primul de acest tip din portofoliul CNN în regiunea Asia de Sud-Est, oferind o versiune localizată a brand-ului CNN.

CNN Indonezia va avea şi un suport digital puternic prin intermediul platformei CNNIndonesia.com.

Deocamdată nu a fost anunțată data exactă a lansării, dar acest lucru se va întâmpla în perioada următoare, după cum se arată într-un comunicat al Turner Broadcasting System.

Trans Media va opera CNN Indonesia de la sediul din Jakarta, iar în scurt timp va fi anunţată şi data de lansare.

Jeff Zucker, președintele CNN Worldwide:

"Această înțelegere, cu unul dintre cele mai mari corporații de media din țară (Indonezia - n.r.), oferă CNN o oportunitate unică de a ajunge la milioane de indonezieni, lucru care nu a fost posibil până acum. Combinaţia dintre puterea globală, în domeniul știrilor, a CNN şi perspectiva locală şi sensibilitatea pe care Trans Media o va aduce în acest parteneriat, ne va permite să oferim ştiri şi informaţii importante către această uriașă audiență, care nu vorbeşte limba engleză".

Chairul Tanjung, fondatorul şi preşedintele Consiliului de Administraţie al CT Corp, compania-mamă a Trans Media, a adăugat că:

"acest parteneriat îi va ajuta pe indonezieni să înțeleagă mai bine lumea și, mai important, îi va ajuta să înțeleagă Indonezia. Acesta este un parteneriat între două organizaţii care gândesc la fel, care împărtăşesc aceleaşi valori, ale calităţii, integrităţii şi transparenţei".

În România, compania Turner Broadcasting System (TBS) operează posturile de televiziune Cartoon Network, Boomerang, Turner Classic Movies (TCM) și CNN.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu