Skip to main content

Victor Avram, noul Country Manager al Gemius în România și Moldova

 

Victor Avram, Country Manager GemiusAgenția de cercetare Gemius are un nou Country Manager pentru România și Moldova, în persoana lui Victor Avram. El îl înlocuiește pe Cătălin Emilian începând cu luna Martie.

Publicitate

Cu peste 11 ani de experiență în industria media din România, Victor se alătură echipei Gemius în calitate de Country Manager pentru birourile din România și Moldova.

Cătălin Emilian a hotărât să părăsească Gemius după 7 ani de activitate pentru a coordona alte operațiuni în zonă publicității online.

Despre Victor Avram

De-a lungul timpului a activat în mai multe sectoare ale pieței online din România: în agenții ca McCann și ZenithOptimedia, la advertiseri ca Vodafone și Fundeal.ro și în cercetare la Ipsos Interactive Services. De asemenea, a oferit consultanță în online marketing pentru diverși clienți care își înființau sau își dezvoltau afacerile online.

"Am găsit în Gemius un mediu profesionist cu performanțe reale atât pe piața extrem de competitivă din România și Moldova cât și la nivel internațional, iar market share-ul ridicat pe care îl are compania m-a motivat să fac pasul pentru preluarea conducerii" declară Victor.

Despre Gemius

  • Gemius se numără printre liderii în cercetarea online și în consultanța în Europa și Orientul Mijlociu.
  • Originară din Polonia, Gemius s-a extins în regiunea EMEA și momentan operează în 35 de țări.
  • Compania este pionieră în metodologia hibridă pentru măsurarea audienței online, integrand atât panelurile consumatorilor cât și cercetarea avansată a site-urilor, dându-le agențiilor de media, rezultate de calitate și credibile (gemiusAudience).
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu